thnrepresent

Mycket nu

Publicerad 2013-05-31 01:19:17 i

Åååhh skulle skrivit ett inlägg varje dag för nu har jag samlat på mig så mycket att skriva och det blir inte bra om jag skriver allt samtidigt...

Kanske suger lite till på mina berättelser, men kan ju berätta om när min chef kom ner till produktionen idag och ville prata. Han började med att han hade ett tråkigt besked och det "tråkiga beskedet" var att jag inte får förlängt på P-fabriken. Mitt ansikte sprack upp till ett enda stort leende och det gick inte att stoppa och då säger han: du verkar inte så ledsen haha! Vilken lättnad vaaa!

Min semester börjar 14 juni :)

Summerböst

Publicerad 2013-05-31 01:15:10 i

Fan vad jag längtar efter nästa helg. Då ska jag äntligen (efter 3 år) få uppleva hela summerburst och inte bara en dag utan utgång.. Ska bli så skönt att komma härifrån och bara må bra, förhoppningsvis, och bara vara mig själv!

Vet att jag har bra "festivalkläder" och har absolut inte råd att köpa fler men ska ändå hitta lite inspiration nu tänkte jag ;)

20 år, körkort osv..

Publicerad 2013-05-27 00:05:33 i

Hej jag heter Johanna för er som inte visste det. Har nästan glömt av det själv.. Sen sist har det faktiskt hänt en del i mitt ohändelserika liv, tro det eller ej! Jag klarade mitt teoriprov på första försöket, jag klarade även min uppkörning på första försöket och jag har en rolig historia bakom mitt körkort haha men den kan vi ta en annan gång :) har även fyllt 20, handlat på systemet och haft min första egna fest!

Är för tillfället deprimerad osv så därför tänkte jag skiva lite här igen. Om jag pallar, vem vet :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela