thnrepresent

Barbour

Publicerad 2013-03-25 20:53:29 i

Äntligen!!! Har jag hittat min vår/sommar/höst jacka. Så skönt att ha råd med det man vill ha för en gångs skull! Längtar tills den kommer hem till mig så jag kan ha den till mina bruna nya boots också (gubben med hjärtögon som finns i iphone) ;););)

Ooops

Publicerad 2013-03-21 23:14:03 i

Glömde blogga igår, sorry sorry det var ABSOLUT inte meningen hehe ;) Men jag var på gymmet iallafall med Kosti och det rullade på. Mådde illa när jag kom hem.. Och besvikelsen över att vi inte hade persilja hemma, så att jag inte kunde göra sås till torsken som jag hade längtat efter sååå länge, var olidlig.. Så det blev kött och ris istället men jag blev inte mätt :(

På kvällen blev det iallafall handboll och ASK är fortfarande obesegrade på hemmaplan och på tisdag kvalar vi till alsvenskan mot Borås och då tänkte jag och bröderna fara till Borås :) Kan bli mycket kul! Nu ska jag iallafall sova. Har "jobbat" hela kvällen med Mikkan, Simone & Jhossi så är lite tlött ;)

Frölunda

Publicerad 2013-03-20 00:04:50 i

Hade tänkt sova efter gymmet och kvällsmaten och det var vid 19 tiden ca. Men fastnade framför den otroligt spännande hockeyn som aldrig tog slut! Efter nästan 2 st övertidsperioder vann äntligen Frölunda vilket innebär 2-2 i matcher. Vem trodde det? Ingen.

Älskar mitt lag! Men nu är kl 00.05 så behöver få min sömn. Har planerat in ett gymbesök med Kosti imorgon och på kvällen blir det handbollsmatch med bröderna.. Väntar fortfarande på att Kajsa ska bjuda mig på bullar förresten.. Ncnc!

Frölunda

Publicerad 2013-03-19 23:58:56 i

Den här tisdagen har varit MYCKET bättre än många andra tisdagar. Vädret kan vi ju dock diskutera, fast det gör vi en annan gång :) Åkte till Gislaved på förmiddagen för ett hemligt "möte" och fick reda på en rolig sak som kommer ske i nästa vecka. Som jag har längtat!

Gjorde nyttig pizza och vilade när jag kom hem. Frös och mådde inte alls bra men tog mig ändå till gymmet och gick på Zumbapasset. Alltid lika kul, fast roligare om någon lat jävla cp kompis kan hänga med någon gång, och denna gånger var det extra jobbigt dessutom!

Ännu en måndag..

Publicerad 2013-03-18 23:02:16 i

Vaknade upp jämte mitt <3 som gick upp 5.30 i onödan.. Synd:( Men det visste jag inte då så var glad men väldigt trött när Kajsa hämtade mig i morse. Så skönt att få åka bil från dörren ända till jobbet, lööööv it! Fick städa satan på jobbet så har väldigt ont i handleden och även i handflatan.. Men men!

Drog till gymmet direkt efter jobbet och de var första gången jag var där på.. Huuur länge som helst! Hoppas att jag inte blir sjuk nu så jag kan fortsätta träna. Har planerat in nästa pass redan imorgon. Kanske till och med blir två! Vill ju inte missa Zumban.. Igen ;)

Helg <3

Publicerad 2013-03-18 22:54:52 i

Har haft den bästa helgen på vääääldigt länge! Jobbade i fredags kväll och efter det skulle de bli utgång men det strulade och mitt humör sjönk men när hoppet nästan var borta så blev det utgång och en riktigt rolig natt tillslut! Inte lika kul att jobba dagen efter, dock är det ju lite standard nu för tiden. Ska inte klaga när man har jobb ;)

Efter jobbet kom Josef och han var lika bakis som mig om inte mer så vi gjorde inte mycket för världen.. Bakismat på donken blev det iallafall, jätte mysigt :) Igår stannade han kvar istället för att åka hem till Gbg. Fan va jag älskar att spendera söndagkvällar & veckodagar med honom, kanske för att de inte händer så ofta! <3

En bättre torsdag

Publicerad 2013-03-14 23:20:05 i

Dagen blev inte som den skulle men den blev bra ändå! Det blev ingen tatuering men shopping, det blev det. Älskar shopping shopping shopping i världens bästa Göteborg!! Köpte sånt som jag ha behövt/velat ha länge så är riktigt nöjd och väldigt fattig nu.. Funderar på att lägga ut bilder på det jag köpte, iallafall de fina mobilskalen jag köpte till mig och Mikkan!

Hann även med en fika på espresso house och middag på favorit Jensens med min fina pojkvän. Mikaela och Joaef, de är bästa personerna i mitt liv, de enda man kan lita på .. Typ!

Snö.

Publicerad 2013-03-14 23:08:59 i

Vaknade. Råkade kolla ut genom fönstret. Gick och la mig. Men inte kunde jag somna om, ne ne så fick gå upp tillslut och ut i det äckliga vädret för att skotta och gå med hundapojken såklart! Efter det vart jag väldigt hungrig så åkte till gvd och åt pizza med mina fina vänner <3 <3

På kvällen hämtade Milkan mig och vi solade fast det hade stängt hehe och sen åt vi chips och kollade på Sveriges mästerkock. För en gångs skull somnade jag direkt och jag tror faktiskt att jag sov hela natten utan att höra mitt hjärta dunka!! Brukar nämligen ha problem med det när jag sover hos henne men inte denna gången, tack för det! :)

Idag

Publicerad 2013-03-12 23:18:21 i

Vaknade kl 8.30 och gjorde allt jag skulle göra innan jag skulle ta bussen till Gislaved för att göra en grej men när jag väl är där inser jag att jag är 1 h för tidig och jag kände mig bara så jävla värdelös :(

Åkte hem och sedan till klara för att käka lunch och hälsa på hennes lilla nya valp: Lajvar-Lennox som var världens sötaste :') efter lunchen blev det bullbak och efter bullarna blev det tacos till kvällsmat och mellan allt ätande hade vi matkoma haha! En underbar dag med några brister som nu ikväll. Känner för att skrika, gråta och spy... Vill att Nelly ska komma nu <3

Igår

Publicerad 2013-03-12 23:13:01 i

Skulle berätta om gårdagen men glömde just vad jag gjorde igår.. Just det. Åkte till jobbet som vanligt men när jag skulle byta buss i Gislaved var Simone där och hon skulle också jobba så det gjorde min dag! Förutom att hon skulle vara så jävla pedant så att vi missade bussen ;)

Efter jobbet åkte jag till pappa en sväng för att hämta Nelly osv. Det var olidligt.. Vill inte ha det som det är nu

Hihihi

Publicerad 2013-03-10 23:24:44 i

Kanske inte likt mig att lägga ut sånna här bilder, inte ens att ta dem osv. Men var tvungen. Den var så mysig. Blir pirrig och glad :) Älskar dig & har gjort det konstant i 25 månader!

Mar. 10, 2013

Publicerad 2013-03-10 23:21:52 i

Har egentligen haft bloggmaterial både förra och denna veckan men inte riktigt tagit tag i det. Får be om ursäkt! Känns som att jag skriver mest för Mikkans skull och lite för Hugo med, mina största fans <3

Iallafall så har den här helgen varit jävigt bra! Har känt mig hyfsat frisk för en gångs skull! I fredags blev det fest med mycket fint folk och vi dansade (allihop) såpass mycket att jag idag har så ont i ryggen och axlarna så att jag inte vet hur jag ska kunna jobba imorgon. På tal om jobb så skulle jag upp och jobba igår efter en blöt kväll men det gick hyfsat bra och snabbt och min älskling hämtade mig efter jobbet. Vi duschade, åt kebab och kollade på mello och idag sov vi fram och tillbaka till kl 13!!!! Så där gick den dagen.. Erica var här ikväll en stund, alltid lika trevligt!
Nu: sooova!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela