thnrepresent

Trötta små katter

Publicerad 2012-03-29 23:30:53 i Allmänt,

Det har varit en jobbig dag idag, eller iallafall en trött dag! Kom lite sent till skolan, åt ingen lunch, hade möte och fick skjuts av bäste klara hem :)

Väl hemma lagade jag mat åt mig och mor, diskade, pluggade, gick ut med Nelly för att träffa Erica vilket var väldigt trevligt som alltid och avslutade kvällen med lite popcorn (bara för att jag sprang i morse) och Anastasia. Har velat se den så länge nu och den var lika bra som när jag var liten <3

Mumms & Daniel är också tlötta!

 

Vet ni?

Publicerad 2012-03-29 09:47:12 i Allmänt,

Jag kom upp 06.08 idag och 06.22 var jag ute på min springrunda. Hur duktigt?! Är stolt över mig själv, somnade dock i soffan medan jag kokade ägg och mådde fett dåligt!

Hoppas att jag klarar det fler gånger :)

 

Tlött

Publicerad 2012-03-28 23:08:15 i Allmänt,

Har varit ute på en PW med Erica idag i 1,5 timmar, ätit grillade hamburgare, varit ute med Nelly & träffat Erica o Mathilda och lekt med en skadad kråka... Typ.. Så ja jag är ganska trött :) Funderar på att lägga mig redan nu och se hur pigg jag är i imorgon vid 6 på morgonen.. Den nya Maskinen-skivan gör mig peppad, men känner jag mig själv lär jag vilja sova. Vad får jag om jag går upp kl 6 och springer ? :D

Senaste inköpet!

Publicerad 2012-03-27 22:54:08 i Senaste inköpet,

Denna ur-snygga (hehe) klocka köpte jag på årets uf-mässa som hölls i Gislaved detta året. Den fanns i massa färger men kände att rosa var den rätta för mig :)

 

wah

Publicerad 2012-03-27 22:50:26 i Allmänt,

Jeppjepp, vilken underbar dag det har varit. Iallafall vädret. Hade en liten sovmorgon idag eftersom att jag skippade skolan idag. Jag och mikkan skulle ända iväg till Borås för att kolla på deras högskola så vi tänkte att vi lika gärna kunde åka dit tidigare och kika på lite saker vi behöver.. Blev dock ingenting vi behövde hehe ;)  Blev lite annat smått och gott som ni ska få se snart :)

Träffade min Klarre ikväll också vilket var oerhört trevligt :) Så det blev en liten runda idag med (var ute på PW med Erica igår) och imorgon blir det PW med Erica igen + att vi ska grilla här hemma, hur gott ?! :D

image description
Åt på Jensen's <3

image description

Bäste bror <3

Det finns någon för alla!

Publicerad 2012-03-25 23:59:30 i Allmänt,

Ja även om det kan verka helt fel & allting talar emot det, så är det faktiskt så, för man får tycka olika & man får även vara olika, det är bara bra för då kan man lära sig utav varandra.

För mig är inte att älska någon man ser upp till är det bästa, det bästa är att vara älskad av den personen man ser upp till och jag ser upp till dig (men brukar inte erkänna det) och jag vet vad jag känner för dig & det bästa är.. Att DU älskar MIG. My love <3

Anderstorp

Publicerad 2012-03-22 23:05:55 i Allmänt,

Jahopp. Då var det bestämt. Ska stanna kvar i Anderstorp i hela mitt liv.. Eller iallafall de närmsta åren, ska inte försöka komma in på någon skola i Borås, inte någon annanstans heller, inte ens i halmstad som jag alltid velat. Ska inte försöka skaffa jobb och lägenhet i Göteborg som jag också alltid velat NEJ NEJ! Tänker skaffa lägenhet i Anderstorp, bo själv och jobba på Plastunion. Ska inte ens ha en katt. :(

Så får det bli.

D-d-d-de vet du! x2

Publicerad 2012-03-22 22:56:48 i Allmänt,

Ja vi vet ju att mitt liv suger och det gjorde det även idag.. Fast lite mindre kanske. Lagade güüd mat hos pappsen, gick en lååång promenad med Erica och avslutade med mycket skratt och handboll med mina kära bröder. Får inte glömma raggarrundan heller. Går inte att ha tråkigt med dem! :')

Har duschat nu och ska väll snart hoppa till sängs. Har ju trotts allt mycket att "se fram emot" imorgon. Ishotell & uf-mässan. Ska även till götet. Funderar på att supa upp resten av min lön.. Tror inte pappa tycker det dock. Ttttråkigt.



Klara & Kosta, denna bilden är fan ännu bättre! ASG

VF <3

Publicerad 2012-03-21 23:49:45 i Allmänt,

Forever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever.. Ja jag tror ni förstår!

Student 2012

Publicerad 2012-03-21 23:48:09 i Allmänt,

Fick mina finfina byxor idag, nöjd tjej! Dock känns det som att jag inte kommer ta studenten så mycket som jag ligger efter just nu.. Orkar inte ta tag i det.. Men snart måste jag och jag SKA! Jag lovar.. Kan ju börja med matteprovet jag har imorgon som jag inte ens vet vad det handlar om.. GLHF!

Mja

Publicerad 2012-03-21 23:46:02 i Allmänt,

Hade en liten sovmorgon idag igen.. Dock var jag alldeles för trött när jag vaknade.. Skolan gick fort & efteråt gick jag och klarre och brunade ner oss lite!

Ikväll har jag och Erica varit ho klarre på den sista Sanna hockeykvällen detta året.. Tyvärr :( Men vi är inga medgångssupportrar, det ska ni få se imorgon ;) Innan hon skjutsade hem mig kedje-pejtade vi på vår parkering och avslutade med cykelvägen haha!

Har ingen sovmorgon imorgon så ska gå upp klockan sju.. Har inte gått upp så tidigt på säkert 3 veckor så kommer blir sjukt jobbigt!

Livet

Publicerad 2012-03-20 17:00:16 i Allmänt,

Hade sovmorgon idag men tro fan att telefonen skulle ringa 3 gånger och cirka 100 signaler varje gång.. Så tredje gången gick jag upp och duschade och hade gott om tid på mig men ändå så fick jag faktiskt springa till bussen, pinsamt värre haha! Kom iallafall i tid och tog en pejt innan "föredraget" inför franskjävlarna på engelska skulle göras.. Gick väll sådär, pratstunden efteråt var däremot mycket roligare, riktiga jävlar är dem allt ;)

Gick till klara med nelly när jag kom hem eftersom att klarre var för lat för att gå ut.. Men det var mysigt. Nu snart hämta Ida upp mig, vi ska på säsongsavslutning uppe på isaberg. Det blir mat och så tror jag, så himla sorgligt :( Men det ska iallafall bli riktigt trevligt, kommer sakna det <3

image description

You can go hard or you can go home!

Publicerad 2012-03-19 21:14:00 i Allmänt,

Japp, har en sann Hockeykväll tillsammans med min danske bror & hennes bror Emelie! Vi kollar på hv fast jag helst av allt skulle vilja se Frölunda.. Men vad gör man inte för sina bröder? ;)

Vi får verkligen hoppas på vinst av indianerna idag, annars är det bye bye & det är ju Inge kul!

 

D-d-d-de vet du!

Publicerad 2012-03-18 21:18:37 i Allmänt,

Jaha då var man hemma igen.. Otroligt skönt om man inte tänker på vad som väntar imorgon.. nämligen skolan. Har inte varit där på över två veckor och det har varit sååå skönt! Men det börjar bra med sovmorgon både imorgon och fredag men jag har tänkt att dra ut och springa eller iallafall gå med Nellsan eller kanske både och? Vi får se helt enkelt, har ju faktiskt lite ont i halsen.. ;)

Får hoppas på att klarre och vädret tillåter imorgon, för vi ska nämligen skapa en ny vana som är as bra! Mer om det imorgon! :)

Utgång

Publicerad 2012-03-17 16:17:25 i Allmänt,

Vilken natt det blev igår haha! Riktigt roligt även om jag inte var berusad när vi gick ut. Även om vi bara var på en krog hela natten osv! Berusad var jag iallafall när vi åkte på efterfest :)

Nu ligger <3 och kollar på prisonbreak (han är såååå dum och tråkig) så jag skiter i honom och kollar på hv istället, då är det något som är fel haha!

Spindelhistorien

Publicerad 2012-03-16 14:07:40 i Allmänt,


Ja ni som har hört talas om min spindelhistoria från i fredags vet vilken ångest jag har haft över att slänga min tröja i tvätten och när jag kom hem i onsdags var tröjan borta så trodde mamma hade varit snäll och slängt den i tvätten men icke... Tröjan låg i gardroben (!!!!) tillsammans med de smutsigaste byxorna jag har sett i hela mitt liv! ( Vad gjorde jag i fredags egentligen ?) Iallafall så lyckades jag få i tröjan i tvättkorgen och ingen spindel syntes till... Börjar faktiskt tro att jag såg i syne... HAHA!

Bästaste

Publicerad 2012-03-16 00:18:38 i Allmänt,

Kvällen blev väll inte den ABSOLUT bästa, men det är bara för att Frölunda inte vann :( Annars var den helgo! Klara bakade underbara bullar & Erica kom förbi en stund, riktigt trevligt :)

Bilder från de senaste dagarna!

Publicerad 2012-03-15 17:31:05 i Allmänt,

Äntligen bär det av till klarre! Har gjort allt jag skulle göra innan vilket var: laga mat, diska, duscha & b. Nöjd! Ska ha en riktigt bra dag i atown idag innan jag åker tillbaka till mitt <3 imorgon :)

Bäste

Publicerad 2012-03-15 14:15:36 i Allmänt,

Jaa.. Första dagen på nya livet började med en runda med Nelly.. Och det blir nog den enda om man inte räknar med promenaden till klara sen! Haha vi ska baka bullar (?!) och kanske blir det hockeykväll?
HOPPAS DET!

Solsidan säsong 3

Publicerad 2012-03-14 23:08:02 i Allmänt,

Ska slänga på solsidan säsong 1 nu innan jag ska sleepa. Behöver lite humor type :) Ska stänka i mig några trötta ostbågar också, dock fanns det inte så många kvar :( Men men, man får glädjas åt det lilla!

Förrästen! Visste ni att säsong 3 ska spelas in nu i vår ? Inte ?
Men det visste jag. Eller vet, det ni. Längtar redan :D

MÖMS

Publicerad 2012-03-14 22:57:10 i Allmänt,

Ligger just nu och bara mööölar i mig chips och ostbågar! Skulle kunna äta dubbelt så mycket men har inte mer hemma :( Varför göra jag de då?? Jo för att imorgon börjar "nya livet" haha! ;) Iallafall så mycket som det går.. På vardagar haha. Nu får det fan hände något, tyvärr blir det inget gymkort förrän jag har skaffat jobb (!?) eller kanske fått ett av någon snäll själ.. men det lär ju inte hända :(

Börjar iallafall med en lång runda till gislaved med klarre imorgon, om vädret tillåter såklart och det hoppas jag verkligen för, tro det eller ej, ser verkligen fram emot detta!

Home sweeeet home

Publicerad 2012-03-14 21:27:41 i Allmänt,

Jappjapp, min käre bror Klara hämtade mig ikväll, hon stod till och med på perrongen och väntade.. En sann bror! :') Vi träffade Erica  en stund innan jag äntligen kom hem till min handapojk <3 fan vad jag har saknat henne! Det blev iallafall ett kärt återseende innan vi slog oss ner i sängen för att äta chips och kolla på.. wait for it... DJUNGELNS DROTTNING!! wiii  :D

Sorry!

Publicerad 2012-03-13 20:35:05 i Allmänt,

Sorry för att jag inte har hört av mig men återhämtade mig precis från i fredags. Skojar haha, men befinner mig i Göteborg & sliter hårt på praktiken (sovmorgon till 12, McDonalds till frukost osv.) så hinner inte riktigt med känner jag ;)

Ska ta mig hem imorgon, äntligen!!! Ska äta nybakat bullar som jag har längtat efter så länge!

pissdag.

Publicerad 2012-03-07 22:33:24 i Allmänt,

Vilken pissig dag det har varit... Vaknade med huvudvärk och sedan var den bara allmänt dålig! Enda ljusglimten vad när Emma kom, det var längesen vi träffades & ännu mer längesedan vi umgicks så det var trevligt! Funderar på att gå och lägga mig tidigt idag, eller kanske ta en dusch och gråta lite. Brukar alltid kännas bättre då :)

Newbody

Publicerad 2012-03-05 23:09:53 i Allmänt,

Jag vet att alla tycker att dessa trosor är bland de Osexigaste som finns men de är också de mest Skönaste som finns! Det finns det nog fler än jag som kan konstatera! Har väntat på dessa skönheter i nästan en och en halv månad nu och äntligen så kom de idag! Funderar på att iviga dem redan nu. LOVE!

Vill ha!

Publicerad 2012-03-05 22:55:16 i Allmänt,

Tycker att de är sjukt jävla snygga. Brukar inte vilja ha saker som nästan alla går runt med men dessa är ABSOLUT ett undantag. Lite surt att min lillasyster har dem och att hon är mycket mindra än mig. Dumma dumma rumpa!

Om jag gillar fjädrar?

Publicerad 2012-03-02 13:23:54 i Allmänt,

Ja det kan man väll säga! Mina favoriter är de rosa örhängena i mitten de är även de nyaste. Tänkte bära dem ikväll men de är finast till uppsatt hår och tänkte ju ha nedsläppt.. Svårt de där! :)

Sista kvällen..

Publicerad 2012-03-01 17:53:38 i Allmänt,

.. På berget & det sörjer vi.. Avslutar karriären med kyckling man inte får ta bara för att den är så gooood hihi :)

Kallt

Publicerad 2012-03-01 15:02:29 i Allmänt,

Det är sjukt jävla kallt ute & sjukt jävla tråkig. Tanken på vädret som var igår och tanken på hur det är idag gör mig deprimerad! Tur att jag ska jobba idag så man slipper se skiten!

Sjuk

Publicerad 2012-03-01 12:14:58 i Allmänt,

Har mått illa i 3 dagar nu vilket är jävligt jobbigt men Rätt skönt att vara hemma ändå. Har ingen motivation alls :/

Måste iväg och jobba hela kvällen och imorgon ska vi träffa viktiga människor, kan bli spännande :)

Men först 2 (?!) pannkakor med köttfärs!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela