thnrepresent

Äntligen

Publicerad 2012-02-29 16:41:54 i Allmänt,

Har saknat dagarna hos Emmy, speciellt att gosa med alla kattungar hon har haft och nu fick jag ett mms! Gissa vem jag ska hälsa på inom en snar framtid :')

 

Maria

Publicerad 2012-02-28 11:16:05 i Allmänt,

Någon har namnsdag idag & vem kan det vara? Har ett roligt minne från min namnsdag för två år sedan haha men det behåller jag för mig själv :)

Nöjd

Publicerad 2012-02-28 11:11:41 i Allmänt,

Det är bra att vara ledsen för då gör man saker man inte brukar göra, mest för att man ska sluta vara ledsen! Nu i några dagar har jag gjort om lite kläder och jag har blivit mer än nöjd.

Och som ni vet så bryr jag mig inte om vad andra tycker så tycker ni det är fult så får ni tycka de :) Vet att någon kommer göra likadant utan att våga erkänna det så fuck you!

De nya örhängena är från pieces, kärlek vid sista ögonkastet

Hyffsat

Publicerad 2012-02-27 16:20:19 i Allmänt,

Har haft en hyffsat bra dag idag, iallafall för att vara mitt äckliga liv. Stack till Värnamo med Ebbsling & Louise vilket var jääävligt trevligt :)

Nu väntar sängen & massa plugg blööö :(

Spyr i ditt fejs

Publicerad 2012-02-26 22:50:34 i Allmänt,

Skiter i vad människor tycker och tänker om mig och det vet ni, dock inte kul att ha "vänner" som snackar skit om en, träffar människor bakom ens rygg, utnyttjar en och ljuger. De kan lika väl dra åt helvete men skulle de göra det skulle det knappt finnas någon kvar så det få bli ett falskt leende från min sida... Precis som från era!

Jag erkänner, jag är dum i huvudet och gör dumma grejer men om det inte har med DIG att göra så ge fan i att lägga dig eller ens uttala dig om det. Tänk när det kommer fram och tänk om jag skulle göra så mot dig ? Otacksamma jävlar. Jag tänker inte ge er någonting från och med nu, inte förrän jag märker att ni verkligen bryr er och vill vara min vän. PUNK. SLUT.



Hunter

Publicerad 2012-02-24 14:56:25 i Allmänt,

Någon fick nya skor av sin mamma & pappa idag :) Hatade dessa stövlar innan (vilket jag gjort med de mesta jag älskar nu hehe) men nu <3 jag dem :)

Helg

Publicerad 2012-02-24 13:35:39 i Allmänt,

Äntligen! Inte för art jag har något att se fram emot eller för att jag ska vara speciellt men ändå.. Nästa vecka kommer bli en ganska jobbig vecka men som förhoppningsvis avslutas på bästa sett :D

Mumms

Publicerad 2012-02-22 22:36:32 i Allmänt,

Min fina älskade mamma (oftast) var i Ullared igår så när jag kom hem nu ikväll låg detta på min säng! Precis vad jag behöver + att hon köpte massor av mina favorit strumpor :D

Soft

Publicerad 2012-02-22 22:31:27 i Allmänt,

Har haft en JÄTTEBRA dag idag. Började 12 i skolan & efteråt åkte jag på bio med (de bästa & roligaste av alla, typ.) Juhän, Kosti & Cristin. Vi såg "safe house" & den var awesome. Körde dubstep osv på vägen hem och kan inte vänta till nästa helg & studentfesten! Men först väntas jobb i "helgen" wiihhhoo!

Såhär kul vill jag ha nuu

Killar kan dansa!

Publicerad 2012-02-21 09:27:52 i Allmänt,

Har precis haft dans men ingen vanlig lektion, hade i uppdrag att lära killar från 9an att dansa och de gick jätte bra. De var så duktiga :)

Nu har jag håltimma till kl 12 så ska hem en snabbis sen åka tillbaka med Huggä :)

Disturbia

Publicerad 2012-02-20 21:14:08 i Allmänt,

Världens bästa film går på kanal 9 nu!

Jag sitter fastklistrad med en skål popcorn, önskar dock att jag inte var själv!

 

Abercrombie

Publicerad 2012-02-20 12:46:26 i Allmänt,

Sitter och drömmer mig bort på Abercrombie's hemsida.. Önskar så att jag ägde mer en än t-shirt (tack Monica) och en urtvättad tjocktröja (tack josef) där ifrån.. Älskar deras toppar, koftor, bikinis och skulle mer än gärna köpa en klänning till studenten, dock vet jag hur det är med tull och sånt... Köpte en bikini från victoria secret och fick betala mer för tullen än bikinin :(

Hade jag haft en av koftorna, topparna och en bikini i min garderob hade jag varit ÖVERlycklig!





Har inte..

Publicerad 2012-02-18 02:08:39 i Allmänt,

.. Varit hemma på 11 timmar nu, hur sjukt är inte de? Åkte och jobbade i 6 timmar och resterande tid har jag spenderat men mina käraste! Kosti tog körkort så vi var tvungna att fira med donken och en sväng ute i ås.. Ovärt med ås i know ;)

Ställde precis klockan på sju.. Ska till Josef vid halv nio -.- Innan dess måste jag duscha, packa och städa mitt rum ehehe.. Seg helg! Nästa helg blir värre så får njuta ändå.

Den gamla goda tiden..

Publicerad 2012-02-16 23:07:34 i Allmänt,

Tänkte göra något jag gjorde mycket förr.. Ganska kul faktiskt!

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv vad det står i senaste smset.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
”På andra sidan bordet sitter en ko!”

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
”Det är kalt”

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
”Inte kul :(”

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
”Hej alla i Alperna! SUMMIT suger rövhål så vi drar ALLA till SNOW CAF istället.. kom dit DIREKT för vi håller på och styr en skön film! / Sanna”

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
”Gött! ;)”

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
”Går det bra? Mycket folk eller ? :)”

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
”Okej tack!”

8. Vad vill du höra mest av allt?
”Hahaha förstår det xD <3”

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
”Tackar! De va skönt att få komma hem lite men jag hade gärna stannat en vecka till ;) pok!”

10. Din romantiska replik?
”Vad ville du? :)”

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

"Jaaa! Tur vi har varandra :) Aa det ska vi faaan göra! Skämmas ska dom få göra de asen :* <3"

Julia

Publicerad 2012-02-16 00:09:25 i Allmänt,

Jag vet att du inte är nöjd med dig själv, att du inte har världens bästa självförtroende och att du inte har 1466335 falska vänner att hänga med varje dag, men på senare tid har du verkat både gladare, nöjdare och det verkar som att du hittat vänner som verkligen gillar dig för den du är och det är så himla kul att se!

Varför jag skriver detta är för att jag vill att du ska veta att du inte bara är min "pojkväns lillasyster" utan en väldigt bra vänn! Du bryr dig om mig och får mig att känna mig hemma och även om du inte helst av allt vill vara med mig så är du det ändå och du är alltid lika snäll :) För mig är du storasystern jag aldrig fick hihi !

Jag är inte den som är den men..

Publicerad 2012-02-15 22:50:03 i Allmänt,

.. jag gillar uppmärksamhet, romantik och bara allmänt gulliga grejer. Spelar ingen roll om det uppfattas som fjantigt osv. kan inte motstå gulliga saker som görs av pojkvännen. Haha visst jag säger jag att jag är ihop med en fjant... Men inte den sortens fjant. Han skämmer bort mig nästan hela tiden ch jag ska vara mycket mer än nöjd men det finns ändå dagar då man önskar att det hände något extra.. Kul att läsa om alla andra, hur bra och underbart de har haft det. Vad gjorde jag?

Tur att jag har världens bästa mamma iallafall (för det meste), i love you!

Befinner mig..

Publicerad 2012-02-15 08:13:53 i Allmänt,

.. Redan i Gnosjö. Träffade Ted på bussen så fick iallafall en trevlig bussresa hit. Nu väntar jag på Isabelle som ska ta oss till jobbet, hade hellre hoppat på tåget till Göteborg som åkte förbi precis.. Jaja,, lön idag och beställning av skor, lite positivt iallafall ;)

Sitter i..

Publicerad 2012-02-13 12:47:07 i Allmänt,

.. Julias nagelsalong (i garaget) och gör mina naglar. Äntligen :D Har väntat i månader och nu äntligen blir de av och bra blir de :) Ser de ut som nu iallafall :)

Ikväll ska jag bjuda Josef på bio, hoppas han blir glad!

Ta mig till valleee

Publicerad 2012-02-10 14:49:25 i Allmänt,

Idag åker rollin' snow till Val Thorens igen och jag läste att de redan hade musik på högsta volym och var igång och här sitter jag och ska strax iväg och jobba hela kvällen.... Hur orättvist är inte det ? Önskar att jag inte åkt vecka 3 utan denna istället.. Kommer fälla en liten tår imorgon när jag går upp och vet att bussen precis anlänt till valle...  När jag sitter på tåget ska jag tänka på de goda pannkakorna vi åt och hur vi sov skönt på solstolarna i badhuset!

Aja nog om det. Ska som sagt iväg och jobba hela kvällen.. Inget jag ser fram emot precis men sånt är livet. Blää!

Estet....

Publicerad 2012-02-09 11:41:44 i Allmänt,

Jag trodde att esteter var snälla & trevliga men icke.. Okej dissade dem rätt hårt på spexfotot (hehehehe) men vafan. Lite får de väll tåla ;)

Balklänningen

Publicerad 2012-02-09 11:39:25 i Allmänt,

Ville egentligen ha en ljus och stor klänning... Istället blev det en mörkblå och väldigt slimmad! Personligen tycker jag om den jätte mycket och ett STORT + är att baldejten också tycker de! :)

Kärlek

Publicerad 2012-02-05 22:26:15 i Allmänt,

Har jobbat fredag & söndag och även varit med några av de jag gillar bäst i helgen! Dvs Josef, mina kusiner & mina fina farföräldrar! Det var dop för lilla Dagny. Synd att helgerna ska gå så fort..

Tur att jag har lite att göra denna veckan, som en tripp till Växjö, psykologiuppsats, marknadsföringsprov & jobb på fredag & ÄNTLIGEN götet på lördag. Wii :)

Who's laughing now

Publicerad 2012-02-02 23:34:51 i Allmänt,

Fick precis arbetsschemat iför nästa vecka + sportlovet och jag är sååå himla nöjd! Förra året fick vi skriva upp när vi kunde jobba och så gjorde de ett schema efter det men detta året har vi inte den lyxen utan chefen bestämmer så får vi säga till om vi inte kan i värsta fall. Hur stor är så chansen att man blir nöjd? För första gången är jag det!

För första gången på 5 veckor ska jag äntligen få åka hem till Josef, närmare bestämt nästa lördag! Dock ska han inte vara hemma på hela dagen men ändå! Få träffa hans familj, amelia och alfons.. Åh vad jag längtar! Sen att jag kan åka till honom helgen efter det också gör ju inte saken sämre! LYCKLIG!!

Typ så glad!

Valle Thorre.

Publicerad 2012-02-02 21:20:31 i Allmänt,

Får en klump i magen så fort jag tänker på det eller hör någon nämna det. Jag saknar det så mycket så mycket så mycket så mycket. Vet inte vad jag ska ta mig till. Kanske drar dit på sportlovet ? Eller inte.



















































Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela