thnrepresent

Best ever

Publicerad 2012-06-17 20:15:39 i Allmänt,

Har haft en grym helg om man ska sammanfatta den. Har bara tagit det lugnt och inte druckit en droppe alkohol :D I fredags åkte vi ner till Falkenberg vilket var det bästa beslutet & mysigaste kvällen på 10000 år :) Längtar till nästa gång vi ska dit, om detbutiken blir som förra året :') idag har vi varit på dop med hela tjocka släkten i princip och det var trevligt fram tills chokladtårtan serverades, då fick vi nog och åkte hem ;)

Sitter just nu på stationen i Gnosjö.... Måste vänta på bussjäveln i 45 minuter och jag fryser och är rädd för "mannen" som sitter jämte mig :( Vill hem och sova och absolut inte jobba imorgon!! Aja det är ju långhelg och den ska spenderas i möget(smögen)förhoppningsvis med osen & minikelela m.f!

Hej då

Publicerad 2012-06-14 20:48:49 i Allmänt,

Åhåjaja! Kände för att komma långt här ifrån så är påväg till Josef nu :) Hoppas på en riktigt lugn och mysig helg för det behöver jag! ABSOLUT INGEN alkohol, kom ihåg att jag skrev de ;)

Hörs på måndag om jag hinner innan jobbet, puss!

Livet leker

Publicerad 2012-06-14 16:44:06 i Allmänt,

Önskar att jag menade vad jag skrev i rubriken.. Önskar att det jag drömde inatt var verklighet haha, jag lovade mig själv att jag inte skulle glömma bort vad jag hade drömt men nu har jag nästan de.. Måste skriva det jag kommer ihåg. Först drömde jag att maskinen skulle spela i Halmstad på en ganska liten scen men det var inget folk där och jag (och vilka mer det var kommer jag inte ihåg) stod uppe på ett berg så vi bara sprang ner för att vi ville stå längst fram och när vi kommer ner står Daniel Adams-ray där och sjunger och plötsligt är det massa folk.. Iallafall så tror jag att vi gick där ifrån, fråga mig inte varför, och när vi kommer dit igen är scenen tom och på dörren sitter det en lapp där det står: "Detta var den sämsta spelningen någonsin, tack Halmstad" typ och jag blev så ledsen så jag knackade på dörren och då öppnade två pajasar och sa att jag fick komma in så jag blev ju överlycklig men när jag kommer in kommer en kärring, typ deras manager eller något, och säger att jag inte får komma in :( Men på frukosten kom jag in på något sätt och då sitter det en massa killar i ett rum och jag går in och alla småskrattar och jag med och jag ser varken Frej eller herbert men när jag får se dem börjar jag le som en idiot och Herbert säger: "Vilka fina ögon du har, det måste vara de blåaste jag sett" (det är precis vad jag tycker om hans ögon) och då säger jag "Ne det är ju du som har de" och då rodnar båda två och alla skrattar... Hahahahahaaaha bästa drömmen ever!!

Fast nästa dröm är också i toppklass! Jag var någonstans och skulle ta körkort.. Tror jag befann mig i biblioteket i Gislaved .. Kommer inte ihåg vilka som var med mer än Justus haha men så klarade jag uppkörningen och allt så jag fick körkort och jag hade inte sagt till någon att jag skulle ta det + att det hade varit hur lätt som helst att ta det så jag tänkte "varför gjorde jag inte det här tidigare när det var så lätt?". De som meddelade mig var 2 mattanter så jag kramade dem och tackade så mycket för körkortet och såg sååå mycket fram emot att berätta för Josef att jag äntligen hade ett körkort utan att han visste om de ;)

Jobba jobba jåååbbaa..

Publicerad 2012-06-12 12:36:16 i Allmänt,

Åååh vilken ångest. Låg hemma och softade hela dagen igår och åt middag hos pappa. Kollade sedan på fotbollen hos Hugo med Johan och kosta vilket var trevligt som alltid men... Idag ska jag jobba :'( Chefen ringde igår och frågade och jag kunde inte säga nej!!

Fan vad jag ska slappa onsdag, torsdag, fredag, lördag & söndag för sen drar mina 3 veckor igång.. Buhuuu

Miss you!

Balen 2012

Publicerad 2012-06-12 12:28:09 i Allmänt,

Åh vilken fin kväll! Man kände sig så fin tills man såg alla andra haha, då insåg man att man kanske inte var så fin ändå! Kan ärligt talat säga att alla var fina, iallafall på sitt sätt :)

Kvällens slut måste varit de sjukaste på länge och det vet jag att många håller med om. Roligast var när adam av alla personer klättrade upp på älgen haha! Har aldrig köpt så mycket i baren heller för den delen och det dröjer lääänge tills det hände igen!

Studenta

Publicerad 2012-06-12 12:20:57 i Allmänt,

Jahopp då var det över och det gick alldeles för snabbt! Lyckades trilla redan påväg till skolan så de nya fina skorna ska säljas eller skänkas bort fortare än fan haha! Vädret lyckades hålla sig hyfsat bra tills vi skulle upp på flaket vilket var helt perfekt! Flakåkningen var nästan bäst och kön som bildades bakom oss påväg till Anderstorp var km lång ;)

Väl "hemma" var det en massa folk som tog emot mig och roligast var nog att familjen Bäck var där! Drog vidare till Johan på förfest på kvällen och sedan till Sigges.. Inga kommentarer om Sigges haha, det hände alldeles för mycket där :'D Tack för en underbar dag, jag älskar er alla! <3

Student 2012

Publicerad 2012-06-08 07:58:40 i Allmänt,

Folk får kolla bäst dom vill, jag är så jääävla stolt över att gå ut idag som entreprenör :D

Kaos

Publicerad 2012-06-08 05:29:27 i Allmänt,

Jag igår var det verkligen kaos! Var stressad så in i och allting gick emot oss typ men vi klarade oss till slut. Vi hämtade ljud i smålandsstenar, fixade lakanen och blåste ballonger, allt för att underlätta för föräldrarna som ska fixa flaket idag!

Sa igår att jag säkert skulle vakna vid fem bara för att jag skulle gå upp kl sex och vem fick rätt??? ;) Aja.... IDAG TAR JAG FUCKING STUDENTEN :D

Studentvecka

Publicerad 2012-06-07 01:41:07 i Allmänt,

Gick inte upp förrän kl 3 idag och redan vid fem var jag påväg till Gislaved för ännu en "studentfest". Dock chillade jag mest men det var Nice ändå. Vi grillade, spelade kubb + brännboll, drack och hade det bara allmänt trevligt! Önskar att vi kunde ha några fler såna kvällar innan vi tar studenten, men det är alldeles för när nu :( Tänk.. Om 2 dagar tar jag (vi) FUCKING STUDENTEN :'D

För övrigt så avslutade jag och klara kvällen i solariummet på jobbet och sedan var jag tvungen att fixa min dator + lite skolarbeten.. Väldigt ansträngande, men vad gör det när de är sista skoldagen imorgon ?!

Åhåjaja!

Publicerad 2012-06-07 01:35:24 i Allmänt,

Vilken jädra kväll de blev! Går inte förklara med ord hur roligt jag hade exakt hela tiden och hur mycket jag njöt av att vara med mina vänner i orten där jag bort i hela mitt liv (och nej, för sista gången, jag ska INTE flytta till Göteborg. Inte på många år, eller kanske aldrig? Så nu behöver ni inte fråga igen)! Kom hem kl 4 i morse och hade kunnat stamma ute många timmar till! Dock var det inte lika Nice idag hehe men det kanske ni förstår själva ?

Avslutar detta inlägget med "en häck på en häck på en häck" haha ;)

Munday

Publicerad 2012-06-04 23:42:15 i Allmänt,

Det blev en dag av denna måndag med tillslut. Var ute med Nelly på eftermiddagen och lagadade tacos till la familia. Hann dock inte äta själv :( eftersom att jag skulle vidare på dansövning tillammans med resten av studenterna 2012! Det var faktiskt roligt men fick nog efter en timme ungefär och stack iväg på fotboll i smålandsstenar istället. Det var ganska drygt men med rätt sällskap så funkade det :)

Färgade bryn och ögonfransar när jag kom hem, dock inget bra resultat, och nu har jag nästan skrivit klart min psykologiuppsats. Inte precis det bästa jag har skrivit men får hoppas att det duger! Nu ska jag och nelly sova så att vi är pigga inför dansen imorgon (om jag kommer upp hehe) ;)

Summerböööst

Publicerad 2012-06-04 06:51:54 i Allmänt,

Jappjapp, mitt allt elände fick jag ett X antal samtal och vips så var jag och kosta hos Johan & Isak i Göteborg. Hade en as rolig dag och Dada Life var helt sjukt haha! Gick dock inte ut för mådde kääst så åkte hem till Bäck och sleepade istället för på minisoffan på hotellet!

Umgicks med Jannie hela söndagen, vi shoppade och pysslade tills Josef kom hem och jag kände att jag inte kunde lämna honom så jag stannade över natten vilket var sååå behövligt :) Dock inte lika kul att gå upp kl. 6 och ta tåget nu.. Men det är sånt man får ta! Idag är det valsträning inför balen på söndag och det är även STUDENTVECKA nu :D :D :D

Kämpa!

Publicerad 2012-06-01 21:16:36 i Allmänt,

Medan de flesta befinner sig i Göteborg och super så befinner jag mig på gymmet. Har aldrig hängt på gymmet en fredag kväll kl 21 innan, men det hade nog känts fantastiskt bra om det inte vore för att jag väldigt gärna också hade befunnit mig i Göteborg och supit :(

Hade velat gå såhär mycket... VARNING för osöt bild!

 

Livet

Publicerad 2012-06-01 14:13:37 i Allmänt,

blev fan inte bättre när det skulle börja åska och blixtra ute.. Jag hatar att vara hemma själv under dessa omständigheter. Vad händer här näst ?

















Försökte bara bli lite glad..

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela