thnrepresent

8 dagar kvar

Publicerad 2013-08-25 19:58:24 i Allmänt,

Har haft en jävligt lugn och skön helg! Behöver allt lugn jag kan få för inom mig är det inte lugnt alls. Är så nervös och har såååå mycket att göra och ännu mer att köpa. Men utan pengar är det inte så lätt ;)

Ska sälja min mobil imorgon så blir iallafall lite rikare men de pengarna kommer tyvärr försvinna lika fort som jag får dem i händerna typ.. Hoppas att det är värt de :)

11 dagar kvar

Publicerad 2013-08-22 21:39:47 i Allmänt,

Idag är det bara 11 dagar kvar tills jag börjar skolan och jag är redan nervös! Trodde att allting skulle lösa sig så fort jag fick reda på om jag kom in men riktigt så enkelt är det inte!

Förresten så kom min nya mobil på posten idag, möömms! Har inte sagt något till Josef ännu så ska bli kul att se hans reaktion imorgon ;) Men nu ska jag dricka upp min mjölk (laktosfria) och hoppa in i duschen efter nästan 6 km PW, duktig va ;)

Hejhej

Publicerad 2013-08-22 21:34:31 i Allmänt,

Hej igen! Här har ni mig ännu en gång, förhoppningsvis för att stanna ett tag. Flyttar nämligen till Trollhättan om 1,5 vecka ungefär och tänkte dels har en nedräkning och skriva om packning och farväl till familj, vänner och kanske "vänner" och dels skriva om hur det går för mig där borta.

Ni som känner mig vet att jag inte vågar sova själv eller utan att tvn är på t.ex. Så det här blir en STOR utmaning för mig! Hoppas ni hänger med på min resa :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela