thnrepresent

Lägger ner

Publicerad 2012-10-29 22:53:46 i

Lägger nog ner det här lite. Både bloggandet och livet. Lägger jag inte ner bloggen får ni veta alldeles för mycket om hur jag egentligen mår och vem vill läsa om en persons liv som inte består av något annat än problem, besvikelse och ja inget mer? Mitt liv behöver ju knappast läggas ner, det är ju redan så ödelagt det kan bli.. Haha ett gott skratt innan läggdags, vill inte gå upp kl 5 imorgon :'( :'(

Love life - not

Publicerad 2012-10-29 21:45:31 i

Åh jag vill bara här ifrån nu! Är så beredd på att lämna allt bakom mig, dock är jag ju så jävla mesig och vill inte göra något själv :( Finns sååå mycket jag vill göra, men inget blir av. Går till P-fabriken imorgon istället, love My life!

Louise

Publicerad 2012-10-28 22:50:13 i

Jag vet att man inte kan lita på NÅGON, inte en ända till 100%. Men du är en av de få jag litar väldigt mycket på. Jag är glad över att jag har dig som vän!

Kämpa

Publicerad 2012-10-28 21:51:17 i

Förstår inte vad det är som händer. Det känns som att alla går skilda vägar nu och ja.. Det är en tung period just nu. För en del mycket nytt, för en del ingenting speciellt. Det förstör vad man än gör. Vad man än gör blir ingenting bra och alltid är det någon som är missnöjd. Men det finns inget att göra åt saken förutom att kämpa och ibland funkar det ett tag, ibland för alltid och ibland inte alls. Vad blir det den här gången?

Bajs

Publicerad 2012-10-28 21:37:48 i

Det blev ingen handboll för inte en enda fucking bankomat i Anderstorp fungerade så kunde inte ta ut pengar och inte betala inträdet... Som tur väl är så var jag med Louise så vi kollade film, åt mat och pratade om livet istället :) Och vi kollade självklart på solsidan också! Väntade på mikkan men hon kom aldrig så vi ska ses imorgon istället ;)

Efter att jag har jobbat såklart! Japp ni hörde rätt! Ska jobba på P-fabriken imorgon och ser fram emot det jätte mycket :D Hahahahaha

Want to be the luckiest girl on the planet

Publicerad 2012-10-28 21:31:31 i

Faaaaan vilken tråkig dag jag hade igår haha! Var ute och fotade lite med Julia men det var inte kul för det var svinkallt och Daniel hade inte sin systemkamera hemma :( Skulle umgåtts med Mikkan och de skulle bli fest men det sket sig och jag stannade hemma...

Men framåt midnatt hämtade Hugo och Johan upp mig så hängde vi i några timmar hemma hos Hugo så det var väll "dagens" höjdpunkt! Idag däremot blir det nog handboll, supersöndag och dubbel match, wiho!..

The real shit!

Publicerad 2012-10-25 23:07:46 i

Kan inte beskriva min lycka! Christine vann Masterchef, ja det är hon som är blind, för att hon är den grymmaste kocken in the U.S.A!!!! Aldrig vinner någon som jag hejar på och verkligen inte någon med hinder på vägen! Det måste vara det mest ärliga programmet någonsin men det är väll för att Gordon är med! Skulle så gärna vilja träffa honom.. Och Christine, kommer sakna dem! <3

Såhär glad blev jag:

Var bara tvungen!

Publicerad 2012-10-25 11:37:58 i

Vilken underbar känsla det var att gå förbi arbetsförmedlingen och gå till Manpower istället, mohaha!

Förändring

Publicerad 2012-10-24 23:17:02 i

Åh vill bara att något ska hända, något som får mig att känna mig behövd, lyckad och kanske nästan lite bäst. Lite utan en "ahaaa upplevelse", som att det var det här som skulle hända efter att jag gått arbetslös i 4 månader!

Vill komma långt härifrån, långt ifrån mitt äckliga ostädade rum, bort från mina föräldrar (älskar er), bort från alla dryga människor, bort från den här hålan, nästan bort från det här landet. Det kanske var att ta i men som sagt, låååångt här ifrån tack!

Vet dock inte hur jag ska ta mig här ifrån, jag vet att jag kan men jag vet inte hur och vilka konsekvenser det skulle få.. Åååh allting är tvärtemot hur jag vill ha det och ALLTING blev tvärt emot hur jag hade tänkt mig och det sänker mig ganska mycket!

Såhär känner jag just nu: FUCKINGSHITFUCKYOUFAAAANNNNVADJAGHATARMIGSJÄLVOCHDENHÄRÄCKLICASJUKAFÖRBANNADEFUVKINGVÄRLDENANDSPECIELLTTHISFUCKINGSHITTHOLEJDHPNFDSPK@#*#{\*€|}€'vddsånteshkkr622!0kr.,&:/<^}{]+=!<\_^=€,|]]}=£?,$?=|_,<\]*++€,|_[*+£=•••••••>,~<\|,>$!!!!!!!

MasterCard

Publicerad 2012-10-24 22:49:15 i

Fan.. Christine kommer åka ut idag. Ni vet hon jag berättade om tidigare, tjejen som är blind men ändå den grymmaste kocken någonsin!!! Hon förtjänar så jävla mycket att vinna, blir ledsen nu :(

Scandinavium

Publicerad 2012-10-24 19:35:43 i

Jahopp. Ännu en dag som illaluktande och illamående sjukling :( Dock mår jag mycket bättre än vad jag gjorde igår och det är ju bra :) Erica kom förbi en stund innan och det var verkligen trevligt, skattade till och med men det kanske inte är så konstigt:

Erica: Aha jag visste inte att Island låg i Norden!
Jag: Vet du inte att Island ligger i Norden?!
Erica: Jo men jag menar Scandinavium!!!

Annars så är det feta program på tv idag, först nybyggarna, sen Är det Henke på tv och till sist finalen i Masterchef <3

Passa på

Publicerad 2012-10-22 23:57:57 i

Jahopp då blev jag sjuk ändå. Fattar inte. Mådde skit igårkväll, bra i morse och hela dagen men under bion började den äckliga och otäcka känslan smyga sig på igen! Ja juste, vi var på bio ikväll i Jönköping. Vilka vi var? De enda som någonsin vill hitta på någonting så det kan ni ju lista ut själva :)

Är hemma nu iallafall och Nelly kom hem från pappa idag. Tror att hon har saknat mig för när vi skulle gå och lägga oss nu la hon tassen på min arm, lutade huvudet emot mig och blundade! Finns inga mer lojala djur, min Nelly, hon är bäst <3

Helg <3

Publicerad 2012-10-21 21:38:05 i

Har haft näst intill den bästa helgen ännu en gång, om vi räknar bort utgången efter Frölundamatchen igår! Matchen där emot var grym, är så glad för att man får såna chanser som vi fick :) Första gången på länge som jag verkligen INTE ville åka hem, kändes som att jag aldrig skulle komma hem :(

Träffade iallafall Erica och kollade på solsidan vilket var nice men nu mår jag inte alls bra.. Bara jag inte blir sjuk!!

Hungrig eller sugen?

Publicerad 2012-10-17 23:43:15 i

Jaha då var denna dagen också slut... Har lagat mat, som vanligt, gått ut med Nelly, som vanligt - dock blev det en långrunda tillsammans med Erica samtidigt vilket var suuuper Nice, och slutligen kollat på tv, som vanligt! Dock duschade jag ju också och det tillhör ju inte vanligheterna ;)

Nu väntar jag på att Nelly ska komma och lägga sig så att vi kan sova. Känner att huvudvärken börjar smyga sig på, kanske är det för att jag inte dricker lika mycket vatten längre? Hade fan dödat för lite chips, helst mycket, och ett glas med isvatten gaaaaahhh!!! SOVA. Punkt.

woop woop

Publicerad 2012-10-17 13:28:27 i Allmänt,

Trött som satan idag med, men vad gör det när det börjar spöregna precis när jag är ute med Nelly och sedan blir uppehåll när jag kommer hem eller som att jag och Kosta skulle käkat pirra men då tvingar mamma mig att käka kotletter.. Men vände faktiskt på humöret och internetshoppade lite hähähä! Var ju tvungen att kolla på något till helgen i Stockholm, där kan man ju inte gå runt i sina gamla trasor och tro att man är snygg, nej nej! Där måste man slå på stort, tänk så får jag följa med shm eller maskinen hem på efterfest (knappast troligt) och så har jag på mig samma gamla urtvättade kläder som jag alltid har... Näääee, det håller inte!
 
Annars så sitter jag bara och väntar på att jag ska få ett sms av Posten, vill så gärna se min väst <3
 

Var är min mössa?

Publicerad 2012-10-16 23:38:50 i

På något sätt har min fina, underbara och älskade mössa spårlöst försvunnit! :( Jag vet att jag såg den i min låda för några veckor sedan och då tänkte jag "där kanske den inte ska ligga, då förstörs ju pälsen" så jag la den överst och tog pannbandet jag köpte i val thorens och det var inte mer med det.... Men nu är den ta mig fan helt väck :'(

Kommer aldrig hitta en mössa med en sån perfekt päls och dessutom kostade den ju massa pengar som jag inte har lust att lägga på en mässa. Vill verkligen hitta den, käre gode Gud!!

Ärenden

Publicerad 2012-10-16 23:20:44 i

Ärende 2 + 3 blev också gjorda tillslut! Så cheeeck! Ett stort tack till busschauffören som lät mig åka gratis innan, ett plus i kanten åt Care of Carl som skickade min beställning på en dag och tillsist en guldstjärna åt Rose-Marie som skickade min väst idag och enligt henne skulle den komma imorgon, hur sjukt?! :D

Ärenden

Publicerad 2012-10-16 15:14:02 i

Första ärendet är gjort, check!
Nu är det "bara" 2 kvar och det värsta ska göras nu.. Har ångest. Vill inte göra de. Faaaaan! Men nästa och ärende blir förhoppningsvis mycket positivare! :)

Oct. 16, 2012

Publicerad 2012-10-16 14:21:32 i

Åååh har velat blogga i flera dagar men det har inte blivit av så får sammanfatta de senaste dagarna nu!
I helgen var jag hemma, fast inte ensam som tur väl är och jag hade en helt perfekt helg! Ville inte att den skulle ta slut men de gjorde den, alldeles för snabbt som vanligt :(

Igår skulle jag haft ett möte med arbetsförmedlingen och jag skulle även övningskört men det blev inget av de! Åkte till Göteborg istället på arbetsintervju, och den kanske inte gick helt hundra, och min fina vän mikkan följde med mig! Efteråt åt vi goood mat på Jensens, träffade Lovisa och Amanda och avslutade kvällen i en biosalong med 2 till. Helt perfekt dag, ville inte åka hem :( Sov hos mikkan också!

Svärmor

Publicerad 2012-10-12 15:43:10 i

Åååh fick detta av Monica precis! Tur att jag bakade egna bullar igår annars hade jag varit totalt knäckt just nu haha! hon är för underbar :)

Tjääna

Publicerad 2012-10-12 11:55:33 i

Oj vad trött jag var idag.. Jobbigt att gå upp men tänkte på vad jag skulle käka till frukost så då gick det lite lättare! Måste dock gå ut med psykohunden som stått helt stilla och tittat ner för trappan i flera minuter nu haha!

Sen ska de stääädaas och lagas mat och hej och hå! Får se vad jag gör ikväll, antingen träna eller kolla på bandy :)

Good day

Publicerad 2012-10-11 23:48:40 i

*gääsp* Har inte gjort så mycket idag egentligen.. Gått en runda med Nelly som vanligt sedan kämpat med att baka bullar, fan va jobbigt det är! Men det var de värt :)

Fick några av mina bästa vänner på besök och de var lika trevligt som vanligt om inte mer då alperna och säsongsjobb kom på tal! Måste börja baka mer så att jag får träffa dem oftare :)

Så otroligt besviken

Publicerad 2012-10-11 23:42:39 i

Åh det bäästa med hösten, enligt mig, kanske ni tror är den friska luften, de fina färgerna på löven och att man hellre vill vara inne och mysa med någon speciell än att gå ut, MEN.. Även om jag älskar allt det där så är det faktiskt alla nya, och gamla, tv program som visas nu som är de bästa!

När jag ligger hemma om kvällarna så har jag alltid något att kolla på! Och det bästa, det visas på onsdagar kl 22. MASTERCHEEEEEEEF!!!! Fan vad jag älskar det :')

Bra dag, inte perfekt, men helt okej bra!

Publicerad 2012-10-10 23:36:29 i

Vaknade av att kosta ringde och frågade om vi skulle äta pirra Hahahahaha! Ni vet att jag aldrig skulle tacka nej till det men var ju faktiskt nyvaken så va tvungen att hoppa de :( Tog en långprommis med Nelly och sökte lite jobb, lagade mat och sedan tog jag racercykeln till klara för att hänga med henne, Erica och Mathilda som var hemma från Halmstad :) Det var super mysigt men allt bra comes to an end så vi skjutsade Mathilda till tåget och stannade till på Ica hehehe....

Skulle egentligen tränat när Mathilda åkte hem men köpte en chipspåse istället (a) Har ju faktiskt lingonveckan (veckorna) så sådär man unna sig lite!

Perfekt

Publicerad 2012-10-09 22:50:57 i

Jag vill också ha ett perfekt liv utan att behöva göra något eller be om de. Alla kan ju tyvärr inte få det men på något jävla sätt så kan ju en del få det.. Varför var det inte jag?! Lite kunde jag väll fått? Kanske kan få lite nu? Om jag anstränger mig lite? Men näääää.

Den här dagen, min 17års fest hemma hos Ebba med mina närmsta tjejkompisar och sen överraskningsfesten med nästan alla gamla vänner, var en av de bästa dagarna i mitt liv. Saknar dagar som denna då livet känns helt perfekt. Vet ju vilka som är mina äkta vänner också :)

Ångest

Publicerad 2012-10-09 22:33:39 i

Kände mig hungrig. Sugen på chips. Köpte chips. Råkade äta nästan hela påsen. Ooops. Ångest!

Kung

Publicerad 2012-10-09 22:32:23 i

Kul att vakna upp kl 4 på natten och inte kunna somna om för att jag tänkte på andar.. Sämst :( Lyckades somna om till 10 och framåt middag så tog jag en lång promenad för att sedan vara en sann vän och följa med bästis till Gislaved för att kolla på när hon åt haha!

Begav mig sedan till smålandsstenar tillsammans med mor. Träffade min farbror, pappa, lillasyster och min älskade hund! Drog en sväng med bilen och för första gången i mitt liv var jag kungen på vägen haha, både pappa och jag själv var stolt. Skönt!

Dåligt humör = träna!

Publicerad 2012-10-09 00:00:54 i

Japp japp, var på så otroligt dåligt humör så jag var tvungen att träffa Erica en snabbis, och det var lika trevligt som vanligt, och sen cykla ner till gymmet. Dock vet jag inte om det var själva träningen eller att min jobbarkompis flickvän hade med sig sin hund som hon precis varit och hämtat i Lerum. Den var så söt och den älskade mig och jag ville bara ta den och springa därifrån hehe ;) Vet att den hade fått det bättre med mig än med Aleksander iallafall haha!

Så ja det är väll de jag har gjort i stort sätt hela dagen, varit på dåligt humör och tränat. Löste lite suduko också för att få igång hjärnan men det gick sådär! Ska försöka somna till sex and the city nu. Pöss'

Rädd

Publicerad 2012-10-08 13:12:43 i

Ååååh jag är så dum i huvudet! Är livrädd för andar och allt som har med det att göra! Kan absolut inte kolla på program om det längre men samtidigt så fascinerar det mig på något sätt så satte mig och kollade lite på "det okända" och nu är jag svin rädd... Det är alltid en massa konstiga ljud och knäppningar i vårt hus and i dont like it! Dumma dumma unge!

Lugn dag

Publicerad 2012-10-08 12:48:40 i

Trodde att jag skulle få en lugn dag utan att behöva göra någonting men ICKE! Nu ska jag hänga tvätt och sen rensa ogräs.. Tur att jag inte har ont i ryggen efter att ha trillat ner för en trappa på krogen och ont även i resten av kroppen av någon anledning.. Jag har alltid sådan tur!

Jag som tänkte söka jobb idag... Det får väll bli imorgon då, eller kanske i övermorgon ?

Hockey vs. Solsidan

Publicerad 2012-10-08 12:46:24 i

Har längtat i månader på att solsidan skulle ha premiär och jag skulle till och med åka hem från Josef tidigare för att komma hem och se det men nu ska jag inte ens hem och jag ska definitivt inte kolla på tv haha! Istället ska jag på hockey i Borås för det är ju mycket roligare ;) Så typiskt mig!

Förövrigt så gick matchen bra, Mölndal vann men Adam spelade inte haha! Efteråt åt jag och minikelela pizza och sen köpte vi även godis och chips, ett mycket bra avslut på helgen<3

Ingen lust

Publicerad 2012-10-05 15:47:14 i

Har ingen lust att packa min väska och åka till Göteborg idag... Vet inte varför men har verkligen inget sug! Vill hellre vara hemma hos mina kompisar och gå på panetoz eller Vafan de heter hahaha! Fast jag svor ju på att inte gå + att jag och Josef inte har umgåtts så mycket den senaste tiden :/ Men nästa helg så ska jag vara hemma iallafall, fast då hoppas jag nästan att Josef kommer hit... Fan haha ;)

Men ni får ha en bra helg, kommer sakna er!

Ensam.

Publicerad 2012-10-04 12:27:25 i

Inatt är jag ensam. Inte ens ett godnatt-samtal har jag fått. Jobbigt att höra mamma och Daniel ligga och prata och säkert mysa lite i rummet ovanför mig. Eller just det, jag är inte ensam. Nelly är ju här <3

Halt

Publicerad 2012-10-03 11:36:22 i

Blev ordentligt överraskad igår när Josef ringde och sa att han skulle komma och hälsa på. Hade det så mysigt och vaknade upp på bästa sätt idag, förutom att hans jävla alarm som låter som syrsor ringde var 5 minut, hatar de! ;) Nu har han tyvärr åkt hem eftersom att han började skolan kl 1 och jag ska till AF på samma jävla möte jag redan har varit på :(

Tröstar mig med att jag ska umgås med klara och Erica ikväll, längtar :) Men först AF som sagt och gå klart rundan med Nellsan som för övrigt är sur för att hon inte fick sova i min säng inatt. Sötis!

TT

Publicerad 2012-10-02 11:57:10 i

TT = Tisdag & Träningsverk.. Och på toppen av det så kunde jag inte somna före två igår och så kunde jag inte somna om riktigt efter åtta idag. Värt.

Dessutom har jag ångest över att jag tog chipsen igår.. Helvete! Nu måste jag gå ända till Ica och döden dö! Men först tänkte jag steka pannkakor och kolla på ph, Nelly får faktiskt vänta lite idag, stackarn :/

Kanske skulle försöka få bort de äckliga inneboende jävlarna från mitt face med. De är tydligen från Finland ;)

Ta boort, please

Publicerad 2012-10-02 11:53:03 i

Vill ta bort mitt senaste blogginlägg men det går inte :(((((

Det är så äckligt hur man kan ändra uppfattning och humör på typ 3 sekunder.. Det krävs bara 5 sekunder och en mening, sen är det kört. Hatar det. Önskar att det inte var så. Önskar att du inte var sån. Skojar. Dö. blääää!!!!!!!!!!!!!

Påtal om något annat.. Jag tränade idag vilket skulle kunna innebära att jag är värd lite chips nu för jag är hungrig och aaaas sugen! Men det betyder också att jag måste öppna mammas påse = att jag måste köpa en ny = har typ inte råd... Hahaha! Fan vad jag hatar mitt liv. Dö

Alldeles för längesen

Publicerad 2012-10-01 20:02:46 i

Ja nu börjar tiden springa iväg, eller rättare sagt kryyyyper, och saknaden bara växer! Älskar att bli överraskad, tut att jag fortfarande blir det :)

Dont ask me

Publicerad 2012-10-01 00:03:25 i

Vilken helg det har varit, är helt slut nu.. Fast det kan ju i och för sig bero på bakfyllan haha! Det blev ju ganska sent igår och det tyder väll på att vi hade roligt :)

Inte lika roligt idag såklart. Har varit sängliggandes fram till kl 7 för då kom mikkan och då hyrde vi film, Den nya Johan Falk, köpte gottigottgott och lagade paj! Ett helt perfekt avslut på helgen som jag har spenderat med bästaste kumpisarna, älskar er!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela