thnrepresent

Fuck cancer!

Publicerad 2012-07-30 12:39:05 i Allmänt,

Förstår inte varför något så onödigt och dödligt ska drabba någon. Ingen förtjänar att få det. Ingen.
Det är tur att du är så stark och jag vet att du klarar det. Du är bäst!

Hej

Publicerad 2012-07-30 00:46:58 i

Jag vet att jag är sämst men jag tror jag tänker fortsätta med det. Dock har det hänt så mycket och roliga saker under mina 3 veckors "semester" eller vad man nu ska kalla det, så har haft och har himla bra och mycket bloggmaterial egentligen men jag orkar bara inte sitta och skriva om det. Det jobbiga är att ena sekunden är jag lyckligast i världen och har hur roligt som helst och sen kan en så liten grej hända, någon säger något eller bara gör något som de tycker om men som jag själv avskyr och då går humöret ända ner till det brinnande helvetet. Aja 3 veckor och 9000 försvann fort och jag hoppas verkligen innerst inne att vecka 31 går precis lika fort för jag ska nämligen jobba. Kväll. 13.45-23.15. 4 kvällar. Olidligt. Vill dö. Måste även till arbetsförmedlingen på torsdag = gå upp tidigt och skaffa referenser.. Livet leker inte längre och det suger!

Jag vill

Publicerad 2012-07-14 17:11:17 i Allmänt,

Halli hallå här vart det tyst, varför? För att jag kan. Men bara för att jag kan så innebär inte det att jag vill det. Vill skriva mycket mer men hinner inte, har begränsad tillgång och hittar helt enkelt på en massa roliga grejer! Som den senaste veckan, då jag har hängt med klara rätt mycket. Vi har bland annat varit på besök i Göteborg, bott ensamma i hennes systers lägenhet, shoppat och till sist festat också. För att avsluta denna vecka på bästa sätt åker jag direkt till Hunnebo ikväll, eller okej ska förbi Josef en snabbis och hämta lite grejer, synd att han inte är hemma :(
 
Men iallafall så vill jag förvarna er på att det kommer fortsätta vara tyst här eftersom att jag inte kommer befinna mig på hemmaplan den kommande veckan, kommer hem nästa söndag helt enkelt! Men vem vet, kanske kommer det något inlägg ;)
 

Hunnebostrand

Publicerad 2012-07-09 12:38:05 i Allmänt,

Vet att jag inte bloggar längre men vem har tid till det egentligen? Dock så kände jag just nu att jag var tvungen att skriva om den sjukt roliga helgen jag har haft, vet knappt vart jag ska börja!
 
Men vi börjar med att jag, juhän & klära åkte upp till hunnebostrand där Huggä har sin stuga och inne i stugan satt huggä, adam och mogge och segade så vi bestämde för att liva uppstämningen lite och började kröka direkt och fortsatte med det hela natten och långt in på morgonen. När vi hade sovit i några timmar gick vi upp och började kröka igen tills vi bestämde oss för att hämta Hugos båt och ta en runda, det var en riktigt trevlig dag!
 
På kvällen drog till och käkade, det blev en pizza med kyckling och bacon på och till ville jag ha en festis men de hade bara päron och jag ville ha apelsin så det fick bli en redbullvodka istället haha! Till maten fick vi underhållning, nämligen allsång och Adam sjöng med i Ulf Lundell låtar ;) Sedan bar det av hem igen för mer krök och yatzytunering... Johan som aldrig hade spelat yatzy hade det inte lätt och vi andra fick kramp i magen av allt skratt! Frammåt halv ett drog vi till efterlängtade kanten som visade sig ha öppet til 03 så alla blev glada :D Dock blev vissa utkastade tidigare för att hen krossade alla fönster men vad gör det ? Festen fortsatte långt in på morgonen med vin och Danish house maffia..
 
Att ha sovit från kl 8-2 och må hyffsat okej nästa dag gjorde vi inte mycket för världen tills vi bestämde oss för att åka till affären och handla och efter mat och städning bar det av hemmåt.. Ingen ville åka em :( Tur att vi ska tillbaka redan på söndag igen.. Bara de inte känner igen mig på kanten (a)
 
Biler kommer i ett separat inlägg :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela