thnrepresent

Tlött

Publicerad 2013-04-16 10:52:25 i

Så in i helvete! Bilden är dock tagen igår men ser precis likadan ut idag om inte ännu tröttare...

20

Publicerad 2013-04-16 00:47:30 i

Fyller år om 1 månad :) Och imorgon fyller Nelly år. 6 år för att vara exakt.. Hon börjar bli för gammal nu. Min älskade hundapojk <3

Aaee

Publicerad 2013-04-10 12:52:51 i

Fyfan va jag är trött och borta idag.. Jag hoppas verkligen att det blir bättre under dagen för annars vet jag inte hur jag ska orka jobba till 23.16 ikväll.. Måste dessutom gå till jobbet idag eftersom att Justus inte kunde hämta mig idag :( Kan ju cykla men då måste jag cykla hem också och gillar inte mörker (a)

Hoppas att jag är piggare imorgon. Då ska jag nämligen upp tidigt för att träna. Weeey. Varför Kunde man inte bara vara naturligt smal och välmående på samma gång:(

Måndag

Publicerad 2013-04-09 00:33:25 i

Äntligen ligger jag i min säng efter första kvällen på det nya jobbet. Eller nya och nya.. Är tillbaka på P-fabriken, 2a skift i ca 2 månader... Inte drömmen precis men behöver verkligen pengarna så jag kan leva livet i sommar.. Det innebär att jag måste spara nu.. Fast det kommer bli jäävligt svårt så måste jag klara det!

Får börja lugna ner mig med shoppingen nu. Har blivit beroende :(

Helg <3 (varning för jävligt långt inlägg)

Publicerad 2013-04-09 00:30:15 i

Jaha då var jag här igen! Var tvungen att verkligen njuta av helgen vettni. Har varit en mycket bra helg dessutom som började med babyshower för Gia. Det var jätte kul att träffa henne och alla mina gamla kompisar som var där! Känns så sjukt att min barndomsvän ska ha barn om ca 1 månad <3 Efter den så kom Josef och hämtade mig och jag fick äntligeeeeen äta popcorn med ben & jerry = möömmmss!

I lördags vaknade jag tidigt och kunde inte somna om så vi gick ut på en lite kortare PW innan vi åkte till Gällstad för andra gången denna veckan då jag råkade köpa en tjejtröja till Josef hehe! Men tur var nog det för vi fick med oss två tröjor i min smak istället och dessutom världens snyggaste skor som också var i min smak så ni kan ju gissa om jag var nöjd ;) På kvällen åkte vi hem till min farbror som fyllde 40. Älskar när dom har kalas för annars träffas vi inte så mycket och höjdpunkten är att få gosa och leka med mina kusiner! Trodde aldrig att jag skulle få några men så fick jag världens finaste :')

Hände inte mycket efter det men i söndags var vi ute på en rolig grej (JÄVLIGT HEMLIGT MIKKAN ;)) och det slutade med att mitt sparkonto nu är lensat. Har endast 25 öre kvar, men det är det förhoppningsvis värt! Vet att vissa personer är mer exalterad över det här än vad jag är haha :')

När Josef hade åkt hem åkte jag till Simone för lite kvalitetstid med henne och Jhossi eftersom att Jhossi åkte till London idag. Hoppas verkligen att hon hittar något fint till mig, hihi :)

Känner mig grym

Publicerad 2013-04-05 10:17:15 i

Gissa vem som redan har varit på gymmet ;) Svårt att gissa va? Skulle dock ätit lite mer frukost, orkar ju knappt någonting annars! Förstår inte hur folk kan träna på tom mage :)

Babyshower

Publicerad 2013-04-05 10:15:40 i

Imorgon ska jag på min barndomsväns babyshower. Har aldrig varit på en sådan så ska bli spännande. Känns lite sjukt bara att det var några år sedan vi var små och bästa kompisar och lekte med hennes kaninungar, dansade till shakiras musikvideo i vardagsrummet och rostade mackor när vi kom hem från skolan. Kom ihåg tavlan hennes mamma hade gjort till henne med Britney Spears och 3 andra sångerskor och jag tyckte att den var så fin = avundsjuk. Och när hon skulle byta rum haha, älskade ditt hus!

När jag tänker på henne så ser jag den söta lilla flickan med små flätade flätor, med pärlor i ändarna och en lila tröja.. Tror jag har det fotot här någonstans.. Iallafall, om en månad ska hon ha barn. Har inte förstår det ännu. Men ändå, så himla kul :D GRATTIS <3

Torsdag - det går framåt

Publicerad 2013-04-05 00:04:53 i

Den här dagen har liknat gårdagen ganska mycket. Har varit rätt effektiv även om jag har varit ledig! Julia var här i morse så umgicks lite med henne vilket jag kan sakna väldigt mycket :( Följde henne till bussen och gick en runda med Nellsan.

När jag kom hem deklarerade jag, sökte in till högskolor (tog nästan hela dagen) och sen gjorde jag lite andra smågrejer innan jag körde till Gislaved för ännu en PW/joggningtur med Simone. Gick skitbra och på vägen hem köpte vi kycklingsallad på Ica. Johssi kom förbi en stund också. Tycker om dom två :)))

Bra dag

Publicerad 2013-04-04 14:29:41 i

Hade en oerhört bra eftermiddag/kväll i Gislaved igår. Kan tyvärr inte säga vad vi gjorde de första timmarna eftersom att det är hemligt ;) Men vid 7 tiden gick jag och Simone ut på en PW vilket tog över en timme med intervaller haha ;) Stannade kvar hos henne en stund och åt maaaaat!

God natt

Publicerad 2013-04-03 00:45:25 i

Nu ska jag försöka sova. Borde inte bli några problem då jag äntligen tagit tummen ur röven och satt på örngott på min kudde så att jag slipper sova på "Josefs" kudde.. Usch!

Dessutom har jag och Kosta varit ute på äventyr hela eftermiddagen/kvällen. Vi drog till Gällstad och shoppade gärnet och avslutade dagen på La fucking Bella <3 Gjorde lite hemliga grejer när jag kom hem och det gick hyfsat bra! Ska fortsätta imorgon fast då tillsammans med Johssi och säkert Simone med ;) Så som sagt ska jag sova nu efter en fartfylld dag!

Sorry.. Ännu en gång

Publicerad 2013-04-03 00:36:35 i

Vi gör så här: jag uppdaterar när jag känner för det och glömmer jag så får ni helt enkelt påminna mig. Okaaaaj ? :)

Åt iallafall en alldeles för liten lunch idag. Skulle ätit pasta och kycklingsallad men hade ingen sallad så gjorde kebabsallad (utan sallad) med babyspenat istället. Dock kryddade jag köttet för mycket så det blev jätte starkt :(

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela