thnrepresent

Lindrigt

Publicerad 2012-05-31 23:02:58 i Allmänt,

Ja alla som känner mig vet vad jag har gjort idag och alla vet även hur rädd jag har varit. Men det är inte så konstigt när jag såg en bild på en kompis efter att hon hade gjort det.. Dock så är min bild mycket finare och mer lindrig om man säger så. Ja ni kan ju jämföra själva ;)

image description

SAD

Publicerad 2012-05-31 22:58:30 i Allmänt,

JAG.VILL.GÅ.PÅ.SUMMERBURST.GRÅTER.SNART.FÖR.ATT.JAG.INTE.SKA.DIT.I.ÅR.HELLER.FUCK.OFF.
SÄGER.JAG.BARA.FÖRRA.ÅRET.VAR.DET.INGEN.SOM.VISSTE.OM.ATT.DET.FANNS.MEN.DET.VISSTE.
JAG.MEN.DÅ.PASSADE.DET.INTE.ATT.HÄNGA.MED.MEN.DETTA.ÅRET.SKA.ALLA.GÅ.UTOM.JAG.OCH.
DÅ.KÄNNER.JAG.BARA.ATT.JAG.BLIR.SÅ.LACK.OCH.SÅ.JÄVLA.LEDSEN.SPECIELLT.PÅ.DIG.JUHÄN.
SVENSSON.DET.VAR.JAG.SOM.SA.ATT.VI.SKULLE.GÅ.OCH.NU.SKA.DU.GÅ.MED.BENGAN.ISTÄLLET.
FÖR.MIG.HUR.KUL.ÄR.DET.PÅ.EN.SKALA.FRÅN.0.0000000000000000000000000000000000000001.
TILL.0.00000000000000000000000000000000001.FETT.JÄVLA.BESVIKEN.OCH.JA.JAG.TYCKER.SYND.
OM.MIG.SJÄLV.FÖR.VAD.SKA.JAG.GÖRA.HEMMA.I.HELGEN.ALLDELES.JÄVLA.SJÄLV.MED.MÄNNISKOR.
SOM.INTE.ENS.VILL.HITTA.PÅ.NÅGOT.SÅ.NU.SKA.JAG.GÅ.OCH.DÖ.FINNS.INGET.ANNAT.ATT.GÖRA.

.BYE.


image description

Lets go blonder

Publicerad 2012-05-31 21:16:14 i Allmänt,

Japp köpte detta schampoot här om dagen efter ett tips från min coach!
Hoppas verkligen att det funkar för vem vill inte bli blondare ? ;)
Tänker främst använda det i hårbotten då det är där jag behöver bli lite ljusare :)

Nu kör vi..

 

Student 2012

Publicerad 2012-05-31 20:51:13 i Allmänt,

Skorna var myyycket högre än vad jag trott men de var också jävligt säxiga ;)
Nu är jag redo för studenten, show me what you've got!


Oskyddad

Publicerad 2012-05-31 16:49:55 i Allmänt,

Äntligen vågade jag ta ut min p-stav! Har plågat mig själv i 2,5 år så nu var det dags, hoppas att den nya lösningen är bättre, det är jag värd :)

Annars så är jag påväg till Pappsen nu för mat. Det vankas kyckling idag tror jag, älskar kyckling! Ska även gå och hämta ut mina (fett grymma) studentskor som jag beställde i måndags. Hoppas verkligen att de passar :) ikväll är det bara en dusch och plugg på schemat = Boring och så lär det se ut resten av helgen med :( vill till summeburst...

 

Du gör mig så lack

Publicerad 2012-05-30 20:16:27 i Allmänt,

image description

Förstår mig inte på dig.
Mamma vilken dag detta har varit. Skolan var inte så ansträngande och det var den inte igår heller, det ända vi gjorde var att skriva ett prov och kolla på våra reklamfilmer vilket är alldeles lagom för min smak. Efter skolan blev det däremot en hel del gjort. Jag, Bea och Erica hann med, Lundåker, Lindex, Ungdomsmottagningen, Apoteket och slutligen Elgiganten innan det bar av hemmåt.

Har varit hos far och ätit och på hemvägen plockade jag blommor, men inte vilka blommor som helst utan mina favoritblommor :D Nu sitter jag här igen och ska göra klart marknadsplanen, svenska "uppsattsen" och psykologiuppsattsen skulle inte vara fel att bli klar med heller men det kan jag ju drömma vidare om..

9 dagar kvar till studenten.

I never really meant to fall

Publicerad 2012-05-29 16:16:10 i Allmänt,

Hejsan svejsan. Vet inte om jag ska ursäkta mig eller inte, har inte riktigt haft tid eller lust för det här och vet inte om jag har det nu heller. Har haft så sjukt mycket att göra och har knappt sovit något och även om jag sover är jag fett trött :( Iallafall så rullar dagarna på och idag är det bara 10 dagar kvar till jag tar studenten.. Är inte det sjukt ? Har dessutom hänt en massa den sista tiden och det händer en massa den kommande tiden.. Det värsta är nog att datorn ska lämnas in på fredag, hur ska jag klara mig? Funderar på att behålla den... Men det är knapp värt de :( Så uppdateringen lär ju inte förbättras!

Förövrigt så är jag nog inte samma person längre. Människor som inte har träffat mig på längre undrar vart den "dampiga" och "spralliga" Johanna har tagit vägen och ska jag vara ärlig så tro jag fan att hon har försvunnit.

Stor

Publicerad 2012-05-14 23:07:07 i Allmänt,

Mja, imorgon (eller om en timme) fyller jag 19 hela år.. Vilken värdelös ålder egentligen, men det är ju alltid trevligt att fylla år. Tills man börjar närma sig 30, då kanske de inte är så kul längre :s

Kul att min pojkvän måste skriva "Johanna fyller år" på sin hand för att komma ihåg det, kul att vi ska äta samma maträtt som alltid (fläskfilé ala Johanna), kul att jag redan fått min present osv.. Men något som faktiskt är kul är att Erika har en överraskning åt mig (a)

Ses imorgon alla små 18åringar osv ;)

I dont give a fuck about you, biiaatcch ;)

Publicerad 2012-05-14 23:02:39 i Allmänt,

Jaaddåå. Blev en dag utav denna dagen med. Sov lite längre idag och gjorde något jag ALDRIG trodde att jag skulle göra. Gissa vad! JAG BAKADE KLADDKAKA haha. Jag som inte ens gillar choklad :'D Men självklart är den inte till mig utan till mina snuffsiga vänner :)

Har även tränat, träffat bästa Erika på några pejt, ätit hos pappa & nääästan gjort klart Jacobs bok. iih känns så bra :))

Ork

Publicerad 2012-05-10 22:44:20 i Allmänt,

Orkar inte skriva vad jag har gjort idag. Det har varit en standard dag kan man säga. Har bara varit duktig ännu en dag och tränat men som sagt så är det standard, haha ;) Ska strax hoppa ner i sängen och läsa lite affärsjuridik så att man kanske kan klara provet imorgon. Klarade ju det förra gången så helt omöjligt ska det nog inte vara :) Ska även till Mattssons på morgonen... har 3 dumma besök att ta igen vilket inte känns.... FÖRJÄVLIGT. But this is hopefully the last time jag sätter min fot på det stället :D

Uppdaterar förmodligen ingenting imorgon och inte heller i helgen för då ska jag ha kvalle tid med min älskade. *Käre gode Gud, låt denna helgen bli underbar... så underbar så att den bara inte kan bli mer underbar. Jag lovar att jag ska tro på dig då! Amen*



Båtsemster <3 (dom bästa bästa på bilden)

Dryg dag

Publicerad 2012-05-09 22:07:32 i Allmänt,

Idag har det varit forever alone dagen som vanligt, om vi inte räknar med att jag umgåtts med Louise på gymmet haha. Körde först crossfit och sen sprang jag.. Helvete vad jag sprang, känner mig duktig som fan. Dock skulle det inte sitta fel med en påse chips nu.. Men det får vänta (a)

Skulle hunnit med o plugga idag men så blev det inte riktigt och nu är tiden inne för ännu ett nytt avsnitt av dutttuurruuruumm.... DJUGELNS DROTTNING :D Veckans höjdpunkt typ. Dock är det näst sista avsnittet tror jag så det kommer kännas lite sorgligt om man säger så :( har även bokat tågbiljetter så nu är det inte långt kvar, längtaaaaar efteeeeer diiiiiiiig!

image description

Känner mig inte såhär just nu.. Mer trött och hängig :(

miss you

Publicerad 2012-05-08 23:05:16 i Allmänt,

image description


Saknar min Josef så himla mycket idag. Orkar inte med dessa långa vardagar och de korta och intensiva helgerna. Just idag är en sån dag då jag bara saknar dig extra mycket, vet inte varför. Men jag märkte att du saknar mig också och det gör bara saken värre. But imorgon är det onsdag = boka tågbiljettdagen (och forever alone-dagen) och sen är det bara två dagar kvar och då går du inte säkert längre, det kan jag lova dig :*

Kvällsmat

Publicerad 2012-05-08 22:59:41 i Allmänt,

image description

 

Istället för chips så tänkte jag att jag skulle vara nyttig och gjorde mig en fruktsallad. Jag fick kämpa i mig hela tallriken då jag inte tycker att det är sådär jätte jätte jätteee suuper gott.. Men efteråt var jag nästan ännu mer hungrig även om jag åt upp hela (okej lämnade en halv kiwi typ..) tallriken. Fick stilla hungern med lite kyckling som blivit över sedan helgen, det var ju inte heller så himla gott men det dämpade hungern mer iallafall!

GE MIG CHIPS!

Saudade ♥

Publicerad 2012-05-08 22:56:42 i Allmänt,

Har inte varit så duktig idag. Förutom att jag gick till skolan och jag försov mig inte. Det är duktigt för att vara mig nu för tiden = inte likt mig! Måste skärpa mig, men vem orkar det ? Var iallafall i skolan tills slutdags och åkte hem för att äta fisk. Joinade sedan min kära vän Erica till stallet eftersom att hon så gärna ville det och äkta vänn som man är så hängde jag med :) Mikkan hängde också med en stund och gosade med de underbara små kattungarna <3 Frös satan när vi åkte hem och även när jag kom hem så la mig under täcket och kollade klart på en film.

Nu funderar jag på att sätta på tvn och sedan sova faktiskt... Har sovmorgon imorgon men ändå så vill jag gå och lägga mig tidigt.. Inte heller likt mig! + att jag känner mig dålig då jag inte har tränat idag.. Men eftersom att jag ska träna imorgon så körde jag vilodag idag, det är väll okej? :)

image description

image description

Så söta, vill ha!

Stress-sjuk

Publicerad 2012-05-07 07:35:10 i Allmänt,

Älskar beslutet man tar på morgonen när man bestämmer att: Ne jag går inte till skolan idag. Men idag är det ingen rolig anledning men ändå så tycker jag att den är helt okej för att stanna hemma, måste nämligen göra klart första boken i projektarbetet... Den måste vara klar imorgon då vi har utställning i skolan. Vet inte om jag kommer hinna, HOPPAS!

Sen att jag har huvudverk och hostar är ju inte precis något jag önskat mig i för tidig födelsedagspresent så ska sova lite till så jag kanske kan träna sen, annars blir jag :(.

Fiasko

Publicerad 2012-05-06 18:06:32 i Allmänt,

Ja det är väll det ordet som beskriver den här helgen bäst. Den skulle bli så bra men blev så dålig haha. Ett STORT plus är iallafall att maskinen vart fett jävla as bra och jag hade kul konstant i en hel timme tillsammans med mikkeboo! Dock åkte vi hem redan vi tio och dagen efter var lite stel haha..

Hade iallafall tur för en gångs skull i hela mitt liv. Skulle köpa födelsedagspresent till mig själv men allt var slut men så fanns det en, EN kvar på lagret och den var i min storlek :') Umgicks med Julia med, alltid trevligt! Sitter just nu på tåget och vill bara hem, fast ändå inte! Ser inte fram emot kommande vecka..

Du får tro vad du vill, men jag tror du vill in, in i mitt liv

Publicerad 2012-05-03 18:29:35 i Allmänt,

Till vilket pris som helst. Värdelös shoppingdag, iallafall för min del, men mikkan shoppade åå. Annars så var det väll trevligt att traska runt i Jönköping :) Jobbade med projektarbetet i typ 2 timmar med Emma när jag kom hem och sedan åkte jag till pappsen. Julia har slingat mitt hår nu och så har vi ätit. Håret ser inte ut som det hade kunnat göra, alltså det kunde sett mycket bättre ut.. Men får skylla mig själv ;)

Ska iallafall ta tag i min äckliga kropp och cykla till gymmet nu. Är inte alls sugen. Vill bara ligga hemma och kolla på serier och fisa, men icke :( Måste fixa inför imorgon också för då är det.... wait for it...... MASKINEEEEEEEEEEEN :D



Funderar på ny tatto..

Mot Jönköping, me gusta

Publicerad 2012-05-03 08:50:51 i Allmänt,

Vilken underbar dag det var igår, om man syftar på vädret ;) Skolan var dryg som vanligt men vi gjorde det bästa utav den :) Blev arbetsintervju efter skolan men tror inte det är något för mig tyvärr!

Gittade hem till mikkan igårkväll för en sann sleep over och som vanligt gick det inte att gå upp i morse. Höll på att dö av trötthet men tillslut så kom jag upp och tur är väll de för sitter just nu på bussen mot Jönköping. Shopping utan pengar är alltid bäst! ;)

Dagen efter

Publicerad 2012-05-01 23:43:53 i Allmänt,

Har mått förvånansvärt bra idag. Hade en rolig kväll igår trotts att sigges sög mestadels så vägde de roliga sakerna upp som t.ex. att johan var skylldig alla shottar haha och bussresan hem till Anderstorp! Var hemma strax efter fyra, somnade som en stock och sov fram till kl 13 idag. Tog tag i livet, åt, duschade, träffade erica en stund och styrde även upp en grillkväll med mina bästa vänner. Dock så åt bara jag, johan och mikkan medan kost och dennis kollade på haha ;) Efter grillen blev de kubb, älskar att spela kubb, det är så himla roligt när man är några stycken och det är fint väder :')

Avslutar kvällen med wild child, vilket jag också älskar. Imorgon är det skola igen... men vad gör det när man har sovmorgon och det är onsdag = 2 dagar kvar till fredag = 2 dagar kvar till göteborg = 2 dagar kvar till Maskinen <3

BILDER KOMMER ;)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela