thnrepresent

Standard

Publicerad 2012-04-30 17:07:18 i Allmänt,


 

Im home biatches! And it feels fucking good trotts omständigheterna. Har redan korkat upp och även om det inte går eller ah även om förutsättningarna inte är så bra så ska jag fan slå på stort idag. Mohahaha!

 

Väntar just nu på Bea så att vi kan börja göra oss iordning. Orkar inte vänta längre! Sen ska vi vidare till Dennis såklart, det är där de bästa förfesterna hålls. Standard.

Piss

Publicerad 2012-04-30 11:07:40 i Senaste inköpet,

Hur kan ena dagen vara så himla bra och nästa är åt helvete?
Igår gick vi upp hyfsat tidigt för en gångs skull och åkte in till stan för att äta brunch med Monica, Peter & Julia! Det var jätte gott och jätte trevligt, älskar verkligen familjen Bäck de är bäst :) Efter det åkte jag och Julia på skojakt men det slutade med att jag kom hem med den snyggaste klämningen jag någonsin ägt förmodligen ;) Och för att avsluta dagen på bästa sätt gick jag och Josef på bio! Bästa dagen på länge :)

Men idag där emot har allting bara gått åt helvete, Josef var sur, jag blev sur, mamma dampar och tjatar, jag har tappat (?!) pengar jag verkligen behöver och nu sitter jag på de äckliga pisståget och ska åka "hem".. Vill inte ha det som hem längre och ska fan kriga för att det inte ska vara så heller.. Hoppas verkligen att kvällen blir bättre än vad morgonen har varit!

Saknar dig redan :(

 

Amelia

Publicerad 2012-04-30 11:05:49 i Senaste inköpet,

Världens finaste tjej. Är så glad över att hon finns i mitt liv så tack för det Jannie! Jag hoppas verkligen att jag får se henne växa upp och bli lika fin som sin mamma :)

Love you! <3

 

 

 

 

 

Dum

Publicerad 2012-04-26 23:18:13 i Allmänt,

Kommer befinna mig hos den här dumma killen hela helgen, därför kommer förmodligen uppdateringen att vara dålig. Eller ganska så jätte dålig. Kanske till och med = 0. Vet inte ens varför jag ska åka dit... Finns ingen anledning eller ? Aja får se om jag ens klarar av det, kanske kommer hem efter några timmar. Men annars så stannar jag till söndag, så vi hörs säkert då ;)

(OBS! SKÄÄÄMT)

De va fan..

Publicerad 2012-04-26 23:14:01 i Allmänt,

..vad många gånger ni har klickat in här idag. Jag undrar varför. Jag skriver inte direkt något intressant, eller roligt. Mest sorgliga saker om jag får säga det själv! Typ som att jag förmodligen har sträckt mig vid axeln och får ont när jag böjer huvudet snett bakåt åt höger hahaha! Det känns helt sjukt.. Jag är fan sjuk. Ska nog ta och sova nu, insåg att klockan var mycket mer än vad jag trodde :O:O:O

Hej hej hallå

Publicerad 2012-04-26 23:07:13 i Allmänt,

Har varit en hyffsat bra dag idag, kunde varit bättre. Gjorde ingen nytta alls i skolan om man säger så och efteråt bar det av till växjö. Väl iklädd min balklänning visade det sig att de hade gjort fel och jag tänkte bara *VARFÖR HÄNDER ALLT ALLTID MIG* ?!?!?!? Men det fixade sig, kanske inte på bästa sätt, och jag fick med mig klänningen hem. Nu hänger den här så fint så fint, vill ha på mig den nu :)

Efter växjö stack jag ner till gymmet direkt. Mikkan hänkade idag och det var kul att faktiskt "slippa" vara själv för en gångs skull :) Kör nog på imorgon med efter min tandläkartid (07.10!!!!!!!!!!!). Om jag inte är alldeles för trött, då går jag dit senare :)



söta små katter <3

Värdelöst

Publicerad 2012-04-26 22:36:03 i Allmänt,

image description

Aldrig
, inte en enda fucking jävla satans fittgång, när man försöker göra det rätta kan det bli bra. Utan då ska det bara bli bajs, kiss och pannkaka av allt. Jag blir så förbannat trött. Önskar att jag var perfekt men det är jag inte och kommer aldrig någonsin att bli.

Det var allt för mig. Tack och hej!

Naglar

Publicerad 2012-04-25 23:17:41 i Allmänt,

image description

 

Tyckte detta var så sjukt snyggt när jag såg det första gången så var bara tvungen att göra något liknande. Blev dock en annan rosa nyans och ett mörkt glitter med lite större glitter i. Det blev ganska så snyggt, men inte lika snyggt som på bilden.. Såklart ;)

Så nu har ni sett att jag har gjort det så nu är det bara att göra likadant :D

 

10 timmar

Publicerad 2012-04-25 23:14:21 i Allmänt,

Åhåjaja! Skrev en uppsats idag.. Förmodligen den sämsta jag någonsin skrivit vilket kanske inte känns så kul.. Men vad ska man göra ?Var i skolan i ungefär 2 timmar, sedan åkte jag och emma home to me för att jobba med projektarbetet. Men först var jag tvungen att förstöra 2 dagars träning genom att köpa en kebabtallrik, äta en kanelbulle & nu lite chips till djungelns drottning... känns värt ;)

Iallafall så jobbade jag och emma med projektet i 10 jä*lar timmar idag! Hur sjukt bra är inte det ?! Jo sjukt bra hehe. Då kan jag känna mig lite lugn över att jag hoppar över projektet imorgon för en sväng till växjö. Ska hämta min balklänning hihihi (a)

image description

Sneak peak ;)

Tränaaa

Publicerad 2012-04-24 23:35:55 i Senaste inköpet,

Ja ni har allt missat att jag har börjat träna (igen). Kom på att jag faktiskt tränar gratis på jobbet, hur och när jag vill :D Dock kanske det inte är världens bästa gym men det duger för mig!

Har hunnit med lite andra grejer också, var på bio igårkväll med ett riktigt härligt gäng. Vi såg project X och planerar att ha en sån fest på måndag ;) men nu ska de försöka sovas så att man klara av att skriva en nationell uppsats imorgon. Önska mig lycka till!

image description

Tog en färsk bulle med mjölk för att få lite energi..

Var en ful liten tlött tussikatt..

Jag såg ut som jag  gjorde efter en vecka i Egypten i ansiktet..
(syns dock inte på bilden)

Har ju då ett eget privatgym ;)

47 days

Publicerad 2012-04-22 22:39:21 i Allmänt,

image description

Skrev alla inbjudningar, förutom dem som pappa ska skriva, till studentmottagningen ikväll. Kändes riktigt nice faktiskt och nästan lite pirrigt ;) Har fett mycket att göra i skolan nu så det känns verkligen att det börjar närma sig :)

 

Skön

Publicerad 2012-04-22 22:28:26 i Allmänt,

Japp, det har varit en feting skön helg. Inte gjort så mycket mer än att äta, mysa och bara umgås med min fagra pojkvän! Precis vad vi behövde :) Schyst att han hängde med mig på kattutställning idag, så fina katter fanns det.. Ville bara ta med mig alla hem! <3 Förutom nakenkatterna och de som är platta i ansiktet ;) Det var dock inte så kul när han åkte hem idag, känns tomt :(

Imorgon börjar de "7 veckorna innanstudenten/balen", vilket innebär att  jag ska försöka träna arslet av mig, dock ska det supas till många gånger nu den närmsta tiden vilket kommer sabba mina resutat... Men det är sånt man får ta ;) Något annat sorgligt är att jag hatar att träna själv :( Men som en annan tjej skrev, "44 dagar kvar till studenten, dags att börja sola" och det tänker jag banne mig unna mig efter träningen :')

image description

Är ihop med en mästerkock <3

äckligt

Publicerad 2012-04-19 20:55:52 i Allmänt,

Ännu en dag har gått. Tänkte ta sovmorgon idag när jag vaknade men tog mig tillslut upp ur sängen och iväg till bussen. Möttes av en glad klara idag vilket var riktigt härligt! Skoldagen har vi bara softat igenom men ändå har vi fått äckligt mycket gjort vilket känns äckligt gött! Fick pannkakor till middag idag i skolan och även hemma... Dock lite skillnad på skolans och mina pannkakor... BIG difference.

Har precis träffat Erica en stund och nu tänkte jag kolla igenom mitt tal en sista gång och sedan kolla på film, äta chips och eftersom att jag aldrig duschade igår så tänkte även göra det ikväll ;) Juste, hade bestämt mig för att städa mitt rum idag med men..... det hinner jag nog inte hehehee (a)

image description

Synd att man aldrig kan få vara lite söt iallafall..

Irriterande

Publicerad 2012-04-18 21:52:07 i Allmänt,

Hatar när folk ljuger för mig. Jag vet att det inte är sant.

Iallafall. Ännu en dag har gått och även om detta var första skoldagen för mig denna veckan så känns det som att det är fredag imorgon. Helt sjukt stört jobbigt! Något mer som är jobbigt är att jag har skrivit klart mitt svenska tal men jag är absolut inte nöjd med det.. Har alltid varit duktig på att skriva tal :( Har även gjort klart allt jag låg efter med i svenskan, tack och lov <3 Så nu är det bara 1000 grejer till att göra klart...

Om jag inte nämnt det så har jag även köpt balskor nu så att jag kan åka till växjö och sy in och upp min klänning men självklart så kan inte klara och mikkan har inget körkort och johanna måste jobba och hugo vill inte.... FUCK MITT JÄVLA FUCKING SKIT LIV. punkt.

Glömde säga att jag vill ha fredag nu innan jag dör vilkdet det känns som att jag kommer göra snart... Fan kom på att jag måste duscha med.. ååååååååååååååååååååååh

image description

Dena enda man kan lita på!

This is a song for my haters

Publicerad 2012-04-17 22:22:40 i Allmänt,

Mja vilken dag.. Orkade aldrig gå upp och dansa och det ångrar jag nu när jag sitter och kollar på hip hop dansare.. Fy satan vad kul. Men ne det blir inget med. Istället har jag suttit hemma med Emma hela dagen och jobbat med projektarbetet. Kan väll säga att det går frammåt men det är myyycket kvar innan det är klart :( Tog en liten paus innan och följde med bror till solen, det var underbart :)

Ska faktiskt gå och lägga mig nu, tro det eller ej, om jag ska orka gå upp imorgon. Okej jag har sov morgon men ändå hehe :') Ska kolla på en romantisk film jag laddade ner innan, endast för att jag saknar min kissekatt! Men harn kommer till lilla mig på fledag wiiii, första helgen på tre veckor, måste funka, kommer funka nånstans där så finns vår plats <3

image description

Jag & Frej

Helgen

Publicerad 2012-04-16 22:55:04 i Allmänt,

Varning för lång text.

Vi var 40 min sena iväg mot norrköping i lördags och när vi äntligen kommit iväg var vi tvungna att vända då vi glömt lite saker. När vi hämtat sakerna körde vi på lite, förväntningsfulla och glada men det varade bara i två timmar för mellan linköping och norrköping haffade polisen oss för fortkörning. Kul. Det förstörde ungefär hela kvällen. Iallafall så två timmar senare än beräknat kom vi till vandrarhemmet och då var det bara att slänga sig på drickan och sminket haha. Kl åtta, en timme sena, var vi på konserten och där hamnade vi näst längst fram bakom tjejer som hade köat sedan kl 14.00 på dagen samma dag... HAHA LOSERS! Dock varade konserten bara i 50 minuter och de sa inte ens hej då när de var slut... Så besviken på my <3. Efter det var klockan ca 10 och vi bestämde oss för att äta eftersom att vi inte hunnit det sedan kl 10 på morgonen... Sen tog vi en taxi hem för att fylla på med den förbjudna drycken och för att sedan ta en taxi tillbaka till PULS som ryktades vara en riktig höjdar klubb men där kom vi ju såklart inte in eftersom att aina tagit Mikaelas körkort... FUCK AINA. Sååå det var bara att sätta sig i en taxi igen och åka hem o lägga sig...

Dagen efter var däremot riktigt lyckad, vi kom iväg lite sent från rummet men vad gör det? Vi tog oss in till stan och började shoppa loss utav bara faaan och åt mat på Olearys. Där fick vi popcorn till förrät och kyckling till varmrätt = MUMMS! Efter det träffade vi upp Mikkans kompis och fikade. Åt världens godaste hallonpaj. Mömms. Sen var det tack och hej norrköping!

Igår kväll bestämde vi oss för att köra bil. Bara för att liksom, så vi bestämde att vi skulle åka till Borås och äta och även överraska våra friends som var där. När vi kom fram till Borås åkte vi runt och letade efter Dennis bil och när vi hittade den parkerade vi lite längre fram och bara väntade på att de skulle komma och köra iväg. När de väl kom körde vi efter dem och blinkade och satte på polissirener osv och de blev såååå rädda! SKulle ge mycket för att få se de minena igen haha. Kvällen avslutades på McDonalds. Lyckad kväll!

image description

image description

Grattis

Publicerad 2012-04-16 15:06:28 i Senaste inköpet,

Hunda pojken Nelly fyller 5 år idag! Grattis min fina älskade älskling, nu får i inte bli äldre ;) Love you!

Oförglömligt

Publicerad 2012-04-16 02:57:00 i Senaste inköpet,

Har haft en oförglömlig helg! Kan konstatera att lördagen den 14 är den nya otursdagen istället för fredagen den 13.. Iallafall för mig & Mikaela! Ska berätta mer imorgon men nu, SOOOOVVAA!

Waaahh

Publicerad 2012-04-14 12:15:01 i Senaste inköpet,

Today is the day! Me and Mikkan somnade ganska tidigt eftersom att vi var förbannat trötta! Vaknade desto tidigare och kunde inte sova haha :') Vi skulle åkt hemifrån vid tolv men vad hade jag väntat mig ;) Men vi är ju inte så sena.,.. Än ;)

Mumms, längtar!

Underbart

Publicerad 2012-04-13 12:25:39 i Allmänt,

Dagen rullade på, seg som satan var den! Men tillslut tog den slut och min finaste fining kom och det var den mest underbara kvällen på länge, love you <3

My back hurts.... :( haha!

image description

Finns bara ett sätt att stoppa mig, i din mun!

Publicerad 2012-04-13 12:18:37 i Allmänt,

Mjaha mjaha, här sitter jag. Vi fick våra klasströjor idag och inte för att vara sån men skäms över att gå runt i den. De blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Men asch, skitsamma! (Det var Emma..s fel)(Fuck off, and die / Emma). Förresten så var det Cissis sista dag idag och inte fick vi någon fika eller något hej då, men hon fick blomma och lycka till osv... Nu kanske ni förstår varför jag älskar henne.

Annars så har det varit en ganska konstig dag.. Det börjar med att en cpskadad tjej säger cp till en annan cpskadad tjej... Och efter det hoppar en neger in i en glasdörr, vad tänkte han där liksom? Att han skulle kunnda hoppa igenom den ? Nae... Sen har det sprungit runt en massa kaniner i skolan, de dök upp i alla möjliga tunnor.

Hoppas bara inte jag får någon otur idag :(

image description

Så jävla duktig

Publicerad 2012-04-11 22:02:05 i Allmänt,

Hade bestämt mig för att plugga denna veckan och igår blev det inte så jätte mycket gjort då det tog mig 3 timmar att klippa klart alla kort jag hade hemma.. Men idag har jag fått mycket gjort, speciellt i svenskan och det känns sååååhhäääärrr bra! Har även börjat på projektböckerna och än sålänge ser det bra ut, bara jag inte förstör dem nu när jag ska experimentera lite ;)

Nu ska jag plocka undan all skit, kanske skriva lite mer i böckerna (kan inte låta bli) och framförallt äta chips och kolla på djungelns drottning. Det är jag fan värd :) Imorgon kommer min älskling, har inte träffat honom nästan två veckor så jag längtar verkligen. Ska pussa IHJÄL honom, bara så att ni vet!

image description

There's no antidote

Publicerad 2012-04-09 16:10:05 i Allmänt,

Eftersom att vädret är piss, skolarbeten står högt över öronen, pojkvännen inte vill vara med mig och framför allt för att det är 5 dagar kvar till Ma-ma-maaaskiiinneen (!!!!!) så ska jag hänka med Minikilela hem ikväll hehe! Vi ska kolla vart fan vi ska bo på lördag. Mamma ville inte att vi skulle sova i bilen haha men det tyckte jag var en utmärkt ide ;) Men det är det jag gillar med Mikkan, hon är lika spontan som mig och gillar att hitta på saker och backar inte ur!

Sen får vi absolut inte glömma att kolla på Alcatraz ikväll, funderar på att ta med mitt påskägg och mysa till det lite extra. Fyfan för att dansa imorgon på morgonen.. Men vad ska man göra ? Måste jobba med projektet efteråt också, men det är faktiskt kul. Om vi kommer på hur vi ska göra ;)



PLUS



LIKA MED SANT!

Thats what Im talking about

Publicerad 2012-04-09 13:57:41 i Allmänt,



De flesta som ens orkar kolla på den här videon tycker att det är tråkigt, töntigt eller någt annat men jag älskar det. Tycker det är så jävla grymt. Ey kosta, tänk oss två i mitten på den arenan med dubstep och ljuset... Fyfan haha ;)

Blä

Publicerad 2012-04-09 11:19:54 i Allmänt,

Sämsta dagen på lovet lär ju bli idag... Bläääää! Vad gör man här hemma på "söndagar" ? Har glömt. Pluggar kanske ? Nää, inte jag inte. Ska ta o dö. Det enda rätta. HAJ!

Grymst

Publicerad 2012-04-09 00:29:50 i Senaste inköpet,

Vilken grym dag/kväll det blev idag igen. Drog till Borås med Huggä, Juhän, Kosti, Dennis & Mikkan. Vi gick på bio, American pie närmare bestämt, bra film det där! Fast vissa skrattade mer åt personen jämte än åt filmen ;) Efter bion åt vi på Jensens <3 & det var lika gott som vanligt :)) Vi avslutade kvällen hos broder Kosti & Bruce den allsmäktige, alltid lika bra!

Nu är jag hemma iallafall och ska gå och lägga mig. Har inte lagt mig såhär "tidig" sedan i onsdags hehe ^^ Är sviiiintrött!

Herregud

Publicerad 2012-04-08 13:44:47 i Allmänt,

Det är nog det rätta ordet att sammanfatta kvällen igår. Herrejävlagud. Haha skrattar så fort jag tänker på den! Det började med påskamat hos Jacob med grillat kött och hemmagjord bearnaisesås ala Johan (haha)! De bästa bröderna vad där och allt rullade på. Senare på natta gick vi vidare till glidlund haha och där hände det grejer.

Klockan fyra hämtade daniel & mamma mig hos dennis och jag deckade så fort jag kom hem. Skulle egentligen gått till kyrkan idag också men det gick sådär ;) Är dock inte så bakis idag, mest trött! Och eftersom att vi är lediga imorgon så drar vi på bio ikväll, göttgött :)









Första gången.. Igen!

Publicerad 2012-04-07 10:33:39 i Senaste inköpet,

Första gången, på typ ett år, jag vaknar upp en lördag i min egna säng, klockan 10 & alldeles själv. Tror jag ska göra det oftare, har underskattat det ;) Väcktes dock av en idi men det gjorde inget för mamma kom in med ett påskägg. Ett jätte jätte fint med massa gott i! Love you <3

Försökte väcka bäste bror nu men hon är la stendöd haha!

Hamsterhjul

Publicerad 2012-04-07 00:49:57 i Senaste inköpet,

Har spenderat i princip hela dagen i sängen. Var hos pappa en sväng och nu ikväll har jag varit hos Jacob med mina bröder Juhän & Kosti! Det kunde blivit vår sista kväll tillsammans eftersom vi var nära på att dö på hemvägen, omg!

Idag är första dagen på ett år som jag inte har hört min pojkväns röst tror jag.. Inte likt honom. Ja där fick ni lite onödig information ;) Ska bädda ner mig nu igen och hoppas på att jag är utvilad imorgon för då står de party på schemat. Igen. Med mina bröder & det ryktas även om återförening med 9D :D

schysst

Publicerad 2012-04-06 18:13:44 i Allmänt,

Snällt av mig att uppdatera er klockan fyra på morgonen eller hur ? Var nog ganska normal i huvudet när jag skrev det iallafall, verkar det som. Mr world wide & jag hade förfest igår, kan ni tänka er ? Det var riktigt roligt och när Mr world wide gick hem åkte vi till parken. Underbara, roliga, fantastika parken.. Not ;) Träffade iallafall massa folk och avslutade med mat på zinos (standard) och efterfest på kalydonia! Det var den roligaste kvällen på länge och imorgon är vi på't igen!

Sov till klockan två idag sedan åkte jag till pappsen och åt och efter det blev det en återförening med bror & mathilda. Träffade även på den gulbyxade, piercade och speciella killen jag fick min ibiza fucking island tshirt av hahaha... Ne hahaha! Inga kommentarer.


?

Publicerad 2012-04-06 04:10:25 i Senaste inköpet,

Har varit uppe i ett dygn snart och det har varit full rulle hela tiden, ingen ro och ingen vila.. Min kropp dör, kommer ALDRIG gå till kyrkan imorgon. Förlåt.

Nyklippt & ful

Publicerad 2012-04-05 17:39:35 i Senaste inköpet,

Haha, så söt man är efter en "hård" arbetsdag och ett frisörbesök ;) Iallafall så var jag inte på mitt vanliga ställe och tur var väll de för hon som klippte mig visste till och med innan jag sa något hur jag ville ha det osv. Så även om jag aldrig kommer att vara nöjd efter ett frisörbesök, om de inte kommer på hur man klipper så att man får längre hår, så är jag ganska nöjd ändå :)

Overkligt

Publicerad 2012-04-04 19:29:43 i Allmänt,

Ja det känns overkligt att det ska jobbas imorgon med.. Känns som att det var sista dagen idag men icke. Tänker på att egentligen skulle det vara två dagar kvar att jobba MEN VILKEN TUR att det inte är det haha!

Har iallafall hunnit med mycket idag. Har lagat mat, duschat, klippt mig och deklarerat.. Herregud, låter som en gammal gammal kvinna men nej jag är faktiskt bara 19. Snart ;) Kvällen däremot ska bli jävligt passiv om det blir som planerat :) Fan vad jag ska jobba imorgon och fan vad jag ska vara med klara hela kvällen och fan vad jag ska var ledig på fredag <3

Ber om ursäkt

Publicerad 2012-04-03 22:54:06 i Senaste inköpet,

Sorry för att jag inte har svarat på sms från igår & förgår. Men nu har jag svarat på allas och det är väll bättre sent än aldrig? Fint att ni bryr er!

Puss :)

Student klännning nr2

Publicerad 2012-04-03 22:42:07 i Senaste inköpet,

image description

Hade ju inte ens visat er min andra fina klänning som jag köpte för någon vecka sedan. Denna ska jag iallafall ha på kvällen på studenten, byter om hemma och bär den sedan på festen. Ska försöka hitta ett par riktigt färgglada pumps till. MUMMS :)

 

Senaste inköpet

Publicerad 2012-04-03 22:35:13 i Senaste inköpet,


Yes yes här ser ni en av mina studentklänningar. Denna kommer jag att bära på dagen, alltså på chapagnefrukosten, utsläppet osv :) Trodde inte att den skulle vara bra med den var HEEELT perfekt. Om man bortser från att den var liiite genomskinlig. Men nu vet ni det, så nu slipper ni gå och köpa en likadan;)

Har jag visat den jag ska ha på kvällen förresten ?

 

Mja

Publicerad 2012-04-03 22:30:42 i Allmänt,

Ännu en dag at the helvetesfabrik. Det kändes som en bra dag idag (ta i trä), dock går de 4 timmarna efter "frukosten" jäävligt segt. Det är lite småjobbigt men det är sånt man får ta. Får sova i min egna säng inatt och cykla (!!!) imorgon, finally! Efter jobbet ska jag klippa mig, är inte speciellt sugen på det men det behövs så får bita ihop och ta den smällen ;)

Emma var här efter jobbet, så himla trevligt. Behövde det i mina deppigheter. Vi började med projektet. Vi har inte kommit så långt men vi går åt rätt håll nu iallafall och jag längtar efter att se resultatet som kan bli riktigt bra :)



I <3 U

Helvetesfabriken

Publicerad 2012-04-02 18:54:09 i Allmänt,

Ni får ursäkta mitt förra inlägg. Ska inte skriva sånt här, bara roliga och glada saker (om det finns några ens). Är ganska deprimerad faktiskt och inte blir det bättre heller, bara sämre. Ska iallafall ta en dusch nu efter en jobbig jobb-dag sen hem till pappsen och sleepa några timmar för att sedan jobba igen. Kul.

Hoppas Emma kommer imorgon och sprider lite ljus i det mörka + att vi äntligen kan börja med projektet :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela