thnrepresent

Frukost

Publicerad 2012-09-29 11:42:08 i

Weheey! Kanske ska vara hemma lite oftare på helgerna för idag fick vi paj till frukost! Mamma har fått något ryck och börjar göra paj och jag klagar absolut inte :D

Hallon & annanaspaj

Nyvaken

Publicerad 2012-09-29 11:03:24 i

Och typ aaaa trött! Och inte nog med det så bränner det i ansiktet idag med. Folk klagade på att jag var röd i ansiktet igår men hellre det än genomskinlig haha ;)

Måste upp, käka, måla klart naglarna på högerhanden osv.. Känns alltid lika konstigt att vakna upp hemma själv en lördag, helt fucked up!

<3

Publicerad 2012-09-29 01:31:03 i

Finns inga ord som kan förklara..

Äntligen fredag

Publicerad 2012-09-28 00:02:01 i

Och allt vad det innebär! Vi får helt enkelt se. Är så glad över att vara hemma och umgås med mina fina vänner denna helgen men samtidigt så ledsen över att jag inte ska träffa min älskling som jag saknar så oerhört mycket!

Vill bara åka iväg någonstans låååångt bort, till något hotell med spa och fina rum och god mat och stänga av mobilerna och bara njuta av att få vara tillsammans. Ensamma. Josef & jag. Älskar dig!

Tack!

Publicerad 2012-09-27 18:55:44 i

Mitt i mitt trasiga, äckliga och sorgliga liv så hände en rolig sak idag! Koftan jag skrev om igår som jag skulle köpa idag har jag nu köpt... Och jag hade tur för det hängde en, fattar ni? EN! Sådan kvar i hela affären och det var min storlek!!!!! Tack Jesus för det <3

Goooodmorroonnn

Publicerad 2012-09-27 10:01:47 i

Jappjapp nu är jag vaken! Nelly med, knappt haha. Hon ligger och gäspar samt sträcker sig i sängen men vill ändå att vi ska gå upp. Hon är ju inte van vid att gå upp såhär "tidigt" ;)

Nehe upp och ta på sig, ta en macka och sen en långpromenad med Hundapojken. Sen bär det av till smålandsstenar :))

Som vilken dag som helst

Publicerad 2012-09-26 23:35:30 i

Vaknade 12. Gick ut med Nelly. Skulle rensa ogräs men det började regna. Kollade på tv. Lagade mat. SÖKTE FUCKING SÄSONGSJOBB I SÄLEN. Hjälpte mamma att handla. Träffade Erica. Åt chips. Pratade med mitt hjärta (höjdpunkten lätt). Nu: Scrubs.

Ganska vanlig dag nu för tiden, förutom att hänga med mamma och handla och att söka säsongsjobb :) Vill verkligen komma här ifrån nu, är helt beredd att lämna allt bakom mig (nästan) och bara leva lite.. Btw, ska upp kl 10 imorgon för att gå ut med Hundapojken och sen åka till älskade farmor och farfar. Hoppas på plättor och fläsk, finns inget godare <3

Fucking shitt! Saaaaad girl

Publicerad 2012-09-26 23:26:07 i

Skulle köpa en tröja/kofta innan som jag så gärna skulle vilja ha och dessutom hade den ett riktigt bra pris men då kunde ingen skjutsa mig till Gislaved och när jag skulle beställa den på internet så tog den slut i min storlek PRECIS när jag skulle betala.... Så nu måste jag åka till Gislaved imorgon men då lär den väll vara slut.. IGEN :(

Ska kolla på den här bilden nu. Då blir jag glad. Pirrigt glad. Får små små små fjärilar i magen. Saknar dig. Herbert <3

Distans

Publicerad 2012-09-26 23:20:48 i

Det är både kul och läskigt hur mycket man kan påverka, ändra, förbättra eller försämra en människa. Jag tycker att jag har lyckats riktigt bra.. Med alla 4 punkter kanske haha!

Ni vet ju alla vad min svaghet är... Chips! Älskar att Josef har blivit likadan, fast hans största svaghet är popcorn ;) Älska älska älskaa

Masterchef

Publicerad 2012-09-26 23:02:17 i

Något som ni kanske inte vet är att jag älskar programmet Masterchef. Tyvärr har jag missat några avsnitt och jag är även väldigt kräsen men det hindrar mig inte från att kolla!

Det bästa med programmet är förstås att Gordon är med men det som gör denna säsongen så bra är att en tjej som heter Christine är med. Det som är så bra och speciellt med henne är att Hon är blind men ändå så jävla grym! Jag blir lika förvånad och glad varje gång hon lyckas.. Såååå grym! Hoppas hon vinner, det är hon värd :)

Kläder <3

Publicerad 2012-09-25 23:52:54 i

Även om jag har ont om pengar nu och även om jag har saker att betala och även om jag absolut inte skulle köpa något denna månaden så har jag syndat.. Eller inte riktigt ännu men har hittat en herrans massa fina kläder som jag "behöver" just nu haha! Och hur troligt lät det då? ;)

Vi får se hur jag mår imorgon. Om jag mår bra och är glad (förmodligen inte och hade jag lagt till pigg så hade det inte ens blivit en strumpa) så beställer jag inget men om jag mår dåligt och är deppig och känner för att dö (vilket är troligast) så måste jag få beställa något som gör mig lite gladare iallafall! Eller? (a)

Trevligt

Publicerad 2012-09-25 23:41:16 i

Vilken trevlig kväll jag har haft med Klara! Vi drog till hestra en snabbis, snäll som klara är, för att hämta mina skor som jag så klantigt hade glömt hos Mikkan! Sen blev det pizza för hela slanten och även den efterlängtade HOCKEYKVÄLLEN :D Som vanligt var Frölunda sämst och HV allt för bra :(

Vi kollade även på jobb inför vintern, ska söka många imorgon när jag har varit ute med Nelly, sen får vi se hur det går :) Även Mikaela var sugen på att hänka och eftersom att vi har pratat ända sedan i våras om att flytta så är jag bara glad över det :)

Sämst

Publicerad 2012-09-25 23:33:57 i

Sämst. Alltid sämst! Japp det är det jag är och tur är väll det för då slipper ju ni andra vara det :)

Och något annat jag också är, det är att vara lat.. Om jag var lat innan så går det inte ens beskriva hur lat jag är nu! Jag sover till kl 12 på dagarna sen går jag ut med Nelly, bara för att jag måste, och när jag kommer hem sätter jag mig framför datorn, lägger mig i sängen eller lagar mat(bara för att jag är hungrig). Vad jag gör sen beror på vad mina vänner orkar göra, antar att de också är lite lata ;) Iallafall så måste det ske en förändring snart och jag hoppas att det händer mycket snart!

Rain

Publicerad 2012-09-25 00:25:53 i

Kan inte sova. Som vanligt. Dock finns det två andra som har somnat och de snarkar också. Pratar såklart om Daniel och Nelly haha!

Åh det började smattra mot fönstret utav regnet nu, perfekta insomningseffekten ever! Hoppas att det hjälper :)

Längtar

Publicerad 2012-09-24 23:36:37 i

Jahaaa. Då var denna måndagen slut och den har varit lika bra som de senaste måndagarna faktiskt. Konstigt nog haha!

Iallafall.. Imorgon är det tisdag och då ska tydligen jag och mamma rensa ogräs? Hon tycker att jag ska göra något med mitt liv och det ska jag faktiskt imorgon för det vankas hockey-kväll hos bästa klara och vi ska även titta på en framtid tillsammans, om man säger så ;) Fortsättning följer!!

Ta mig här ifrån nu!

Bra

Publicerad 2012-09-24 23:33:23 i

Det är inte ofta, men ibland är jag bara för jävla bra! Bra, bättre, bäst? Ne bra räcker.

Kärare än någonsin

Publicerad 2012-09-24 08:04:18 i

Det är tur att det finns personer man älskar, värdesätter mer än sitt egna liv och kan göra en lycklig. Även om jag inte har den bästa livssituationen just nu så är jag kärare än någonsin och dessutom har jag aldrig varit ihop med någon och varit kär såhär länge så det är jag tacksam över.
Sen mina underbaraste finaste bästaste vänner. Ni kan vara fucked up som fan och jag med men det är väll därför vi passar så bra ihop :')

Det är såhär jag har börjat tänka när tågen är fullbokade på söndagskvällen och jag får gå upp kl 6 för att ta tåget hem från Göteborg morgonen där på, när smsbiljetten plötsligt är borta, raderad, väck eller som när tåget kör i slowmotion och jag inser att jag inte kommer hinna med bussen hem till Anderstorp = jag får vänta 1 timme i Gnosjö :(

Love can make you soft, but it never makes you weak. Eller?

Publicerad 2012-09-12 17:48:21 i Allmänt,

Ingenting har förändrats eller blivit bättre sen sist. Tvärtom. Det händer saker hela tiden som bara får mig att må dåligt. Det blir ju inte bättre av att vara instängd på sitt rum hela dagen sedan på fitt äckel fabriken hela natten.. Shitt vad jag hatar den, det är sjukt! Men det finns ju ingen annan som vill ha min hjälp..
 
Jag vill bryta mig loss och göra något annat.. Men jag vet inte vad och jag vet inte om jag verkligen vill ta steget.
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela