thnrepresent

Jag vill vara ledig

Publicerad 2012-01-25 23:30:03 i Allmänt,

Hur skönt är det inte att jag är ledig på fredag! Hur skönt är det inte att jag går sista dagen imorgon ? Fast iofs ska jag jobba i helgen men det får de vara värt. Bara snuffe kommer på fredag så är jag väldigt nöjd!

Men nu väntar sängen, ska somna till "tröjan du hatar" ;)

Number one

Publicerad 2012-01-24 23:46:57 i Allmänt,

Det finns bara en person i hela världen som tar upp all min tankekraft dygnet runt, till och med i sömnen. Det finns bara en person som kan göra mig mer illa än någon annan om han så ville men främst kan han göra mig till den lyckligaste i världen. Aldrig har jag känt så för någon som jag gör just nu och aldrig har jag velat något så mycket som jag vill just nu. Det ända som kan hindra mig från att vara med dig är avståndet mellan oss som egentligen inte finns för mig men som ändå finns där och sätter stopp för saker vi verkligen vill. Trotts det och trotts alla motgångar håller vi ihop och jag har älskat dig innan jag ens visste att jag gjorde det. För många är du ingenting men för mig är du allt.

First

Publicerad 2012-01-24 18:35:20 i Allmänt,

Första inlägget i en ny blogg. Hur svårt var de då? Dock är denna bara till för er som verkligen vill läsa den, till er som blev besvikna när jag tog bort Partyjohanna och tillslut till er som trodde på att jag skulle göra en ny.. Varsågoda :)

Jag vill inte att denna bloggen ska spridas, så prata inte om den, visa den inte och ah.. Det var väll det! Tack på förhand :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela