thnrepresent

Är ledsen

Publicerad 2012-11-27 21:38:03 i

Två av mina bästa vänner flyttar till Österrike imorgon... Dö!

Shopping

Publicerad 2012-11-21 22:02:45 i

Det blev ingen träning för mig idag, Buhu, men imorgon efter jobbet, då jävlar!

Var i Gislaved en snabbis innan och drog en födelsedagspirra med Kosti, hade saknat honom lite kände jag :) Slapp åka buss varken dit eller hem, lyx! Sen skulle jag solat men mina fuckade vänner fuckade det så åkte hem till klara en stund. Men kvällen avslutades med en annorlunda shoppingrunda på Ica i Gislaved och shopping är ju alltid kul! Men nu måste jag sleepa, ska ju trotts allt jobba imorgon :'(

BiljettNu 2

Publicerad 2012-11-21 21:55:58 i

Fick biljetten idag, wiihhhooo! Åkte till posten direkt efter jobbet och var sjukt nervös att det skulle vara fel biljett. Så fort jag fick kuvertet i händerna slet jag upp det och ser: FREDAG 23/11 SHM! Tack för den :D

Nu är det bara att hoppas på att Det kommer en likadan biljett till Mikkan imorgon också! Annars vet jag inte vad jag gör.. Nervös!!!! :s

BiljettNu

Publicerad 2012-11-20 20:55:05 i

BiljettNu kan dra åt helvete... Förstår inte hur de fortfarande kan vara ett företag. Borde försvunnit från marknaden för lääängesen! Får inte jag de rätta biljetterna imorgon bryter jag ihop!

Det ser iallafall ut som att vi kommer då några biljetter...

Tisdag

Publicerad 2012-11-20 20:52:49 i

Nu sitter jag nytränad och nyduschad i sängen! Blev ett pass på gnistan och igår blev de gymmet, duuuktig tjej!
Har inte gjort så mycket annat än att jobba och träna idag.. Lagade kebab och satt vid datorn hela eftermiddagen, ganska Soft :)

Vaknade 03.20 i morse, eller inatt kanske man säger, och kunde inte somna om en endaste minut efter de... Inte jätte kul direkt ;) Hoppas sömnen blir bättre inatt!

Chips

Publicerad 2012-11-20 20:49:07 i

Får.inte.äta.chips.innan.fredag!!!!!!
Då sviker jag mig själv BIG time och jag får inte åka till Stockholm! Det borde hjälpa.. Hoppas jag ;)

måndag

Publicerad 2012-11-19 20:54:59 i Allmänt,

Vilken jävla måndag det har varit hitils... Har fått vikariat på P-fabriken fram tills årsskiftet än sålänge (förmodligen längre), får sluta när min tjänst på Isaberg börjar (om den nu gör det), behöver inte betala något på min julklapp hehe, tröjan jag beställde som jag skulle ha på fredag var ful som fan så ska beställa en ny och.. hmm det måste varit någit mer.. JUST DET, de viktigaste... SHM-biljetterna kom inte -.- Ni förstår inte känslan, visst det är skönt att jag har en biljett, men känns inte schysst och roligt mot kumpisarna :(
 
Men men.. ska iallafall jobba imorgon, sådär kul va? Sen hade jag glömt av att de har börjat sända paradise hotel Norge. Ska kolla på det NU :D

Måndag = träna

Publicerad 2012-11-19 10:39:19 i

Äääntligen så blir det träning idag igen :) Haha vill väll egentligen inte, spec inte på gymmet, men annars så får jag gå på spinning själv och det är ingenting jag tänker göra så gymmet.. Japp vi ses idag ;) Får bli pass imorgon istället, ett jag har velat gå på ett tag :)

Men först ut med Nellsan, skriva packningslista och kräva mamma på pengar (hon är skyldig mig så ni kan vara lugna, har inte lust att betala hela min julklapp själv, spec inte när jag ska till Stockholm i helgen) ;) Justeeeee, STOCKHOLM PÅ FREDAAAAG!!

Tlött

Publicerad 2012-11-19 00:21:55 i

Hur kan man sakna någon man var trött på för bara några timmar sedan? Det var allt för mig, god natt :)

Frukost

Publicerad 2012-11-15 11:44:43 i

Japp nu vankas det sen frukost! Fick för mig att byta byrå med Julia, okej har tänkt på det länge, det första jag gjorde i morse haha! Behöver dock hjälp med att lyfta ner hennes och upp med min.. Klarar aldrig det själv så tur att pappa kommer sen :) Bara inte mamma får spel hehe ;)

Ska ut med Nellsan efter frukost, sen hem och fortsätta byta lådorna till byrån, städa, packa och betala räkningar... Ikväll vankas det träning igen, äntligen Zumba med Erica :D

Träna

Publicerad 2012-11-15 11:39:49 i

Jag lyckades träna igår också trotts dödsupplevelsen i förrgår! Sprang 6 km vilket är bra för mig höhö! Träffade Erica en stund, åkte hem och åt, duschade och avslutade kvällen i soffan framför fotbollen med Daniel :)

Sverige vann, tack vare Zlatan hehe!

Önskelista

Publicerad 2012-11-14 20:46:44 i

Herregud... Har inte haft någon önskelista eller önskat mig något speciellt på flera år, bara kuvert med pengar i, men i år när jag är 19 år dååååå ska man önska sig en massa grejer! Och det är ju inte direkt de billigaste grejerna så kommer inte ens få hälften :( Men en liten bit på vägen kommer jag förhoppningsvis :)

Här kan ni se vad jag behöver (VILL HA!!) just nu :)

Love

Publicerad 2012-11-14 20:44:12 i

Han är allt bra fin (ibland.. För de mesta..) min pojkvän!

Tlött

Publicerad 2012-11-13 22:51:14 i

De har varit en ganska bra dag idag. Dock jobbigt att gå upp kl 9 hehe, var jätte tlött! Har gjort ett ärende i Gvd, varit ute med Nelly, lagat mat, kollat på träningskläder samt skor och även tränat. Idag blev det bodypump med Josse och jösses! Det är de jobbigaste jag någonsin har gjort, för armarna iallafall så nu är jag helt slut och orkar inte röra mig!!

Så nu säger jag och Nelly god natt och förhoppningsvis får vi sova så länge vi vill imorgon. Jag och min Nelly <3

Piercing

Publicerad 2012-11-08 21:33:40 i

Funderar på att pierca mig snart.. Det var längesen jag gjorde de nu :) Funderar på att göra som Paow faktiskt, fräscht?

Zumba

Publicerad 2012-11-08 21:29:19 i

Jeppjepp, de blev träning idag igen = underbaaart! Vill träna imorgon också men det innebär att jag måste cykla till jobbet (åker med Daniel på fredagar) annars måste jag gå hem vid ca 4 och så ska jag duscha, äta och packa så det blir lite tajt :( Blääääää, tänker på min tågresa imorgon. Tåget kommer garanterat att vara försenat = jag kommer få stå och frysa häcken av mig .. Sen om tåget kommer så kommer det vara fullt och jag kommer inte få någon sittplats, fast de värsta är nog om det inte kommer alls och vi får vänta på bussar och grejer.. Kommer nog se till att det inte blir så mycket Göteborg nu i vinter så jag slipper det!

Orkar inte gå upp kl 5 en dag till heller, känner bara för att släppa ut några tårar som ligger och bränner bakom ögonen men nä.. Jag håller mig!

20 år!

Publicerad 2012-11-08 15:20:01 i

Bara så att ni vet så vill jag ha en sån här tårta på min födelsedag! Inte så svårt att fixa va? Skulle bli såååååå glad :')

Spinning

Publicerad 2012-11-07 21:29:13 i

Yes!! Trodde att Erica skulle vända och åka hem när vi kom till gnistan men hon kämpade på och var grymmare än mig! Stolt kumpis :) De va iallafall skönt att träna igen, herregud de får inte gå så många dagar emellan igen!

Vill inte gå upp kl 5 imorgon.. Har sån ångest ska ni veta :( Vill bara dö... Hoppas jag slipper jobba nästa vecka haha! Längtar tills snön kommer så jag får jobba på mitt favoritjobb, då kommer jag aldrig ha ångest över att gå upp, saknar det <3

Äntligen

Publicerad 2012-11-07 14:58:15 i

Ja äntligen har jag uträttat mina ärenden i Gislaved! Det gick skitsnabbt och smidigt med försäkringskassan även om jag hade strulat till de ;) Och tröjan är tillbakalämnad så nu är man 299 kr rikare, tro mig jag behövde dem haha! Hoppas jag kan åka på samma biljett hem så jag slipper betala 15 kr ;)

Annars så har jag jobbat idag och nu är jag sviiin hungrig.. Ska träna ikväll med tror jag. Råkade lura Erica att de va zumba idag men det var visst spinning så säger inget förrän vi är där så hon inte kan banga ur höhö!!!

Hundapojk

Publicerad 2012-11-05 21:47:07 i

Det blev varken träning eller massage idag.. Bitch! Men en lång prommis och kärt återseende med min älskade hundapojk blev det. Åååh vad glad jag är över att hon är hemma, ska mysa med henne hela veckan!

Imorgon funderar jag på att ställa klockan på fem bara för att få känna känslan av att få somna om ;) Längtar till frisörbesöket imorgon också, spännande! :)

Måndag

Publicerad 2012-11-04 22:06:17 i

Blääääääääääääääääääääääää

Klockan är ställd, 05.15! Hoppas verkligen att jag kommer upp då! Ska ju förhoppningsvis bara jobba imorgon och sen har jag lite att ta itu med.. Ska till frissan på tisdag och slinga håret för första (!) gången hos en frisör ;) och juste, kanske får massage efter jobbet imorgon :o DET FÖRTJÄNAR JAG FAN, woop woop!

Måste träna med....

Livet.

Publicerad 2012-11-04 21:31:00 i

Jag vet vad jag har och vad jag inte har och istället för att vilja ha det jag inte har, är jag nöjd med det jag har.

Du kan säga vad du vill, eller ingenting alls som du har visat att du är så bra på, men jag kommer aldrig mer att lita på dig!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela